Reklama:

Asertin (4)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Zaburzenia afektywne dwubiegunowe - ChAD

Początkująca
16-07-2019, 19:28:43

Mam pytanie. Jak na Was działa Asertin? Biorę go od 11.07.19 i wiem, że ten lek musi się rozkręcić. Mam stwierdzony chad(obecnie epizod depresyjny)oraz zaburzenia lękowe. Zaczynam od dawki 50mg i co 4 dni mam zwiększać dawkę o 50mg. Jakie macie pozytywne zdania a jakie negatywne. Proszę o odpowiedź i dziękuję.
,,(...) Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inna droga i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń,(...) "
Początkująca
18-07-2019, 11:41:03

Fajnie usypia lęki. Jest bardzo pomocny przy wychodzeniu z fazy depresji właśnie.
Nigdy nie wiesz, kto poszerzy Twoje źrenice i nasyci barwą tęczówki.
gość
05-08-2019, 15:23:48

Brałam ten lek i choć nie mam CHAD a zwykłą depresję, przyznam, że miałam po nim taką jakby manie tzn, byłam bardziej zdecydowana niż normlanie, przychodziły mi nagle do głowy rożne pomysły ... a to moze by zrobic jakas impreze zaprosic znajomych a to moze by gdzies sie spakowac i wyjechac nwm dziwne he nigdy tak nie mialam a wczesniej bralam tez escitil i nie mialam takich objawow , na dzialanie psychiczne leku asentrin nie narzekalam z dolka mnie wyprowadzil ale musialam odstawic bo po jakims czasie zaczelam zle sie czuc fizycznie ale ja mam problemy z sercem a kazdy organizm inaczej reaguje na ten lek wiec nie sugeruje ze u Ciebie tez tak bedzie. Pozdrawiam :)
gość
05-08-2019, 15:27:23

a i bralam takze 50 mg i bralam go jakies 3 miesiace wiec moze nie dlugo ale skutki juz po 2 tyg zauwalylam oczywiscie pozytywnie zadzialal ale na krotko przed odstawieniem te fizyczne objawy sie pojawily tj. nudnosci zawroty i bole glowy oslabiona kondycja ale podkreslam ja jestem sercowcem u Ciebie tak byc nie musi

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: