Reklama:

benzydamina, potrzebuje pomocy (5)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
05-03-2011, 14:54:34

witam wszystkich,
potrzebuje koniecznie pomocy, z góry pragnę powiedzieć, że nigdy wcześniej nie miałam takich problemów...

3 dni temu mój kolega poczęstował mnie benzydaminą ( 1 tabletka- waże 58 kg przy wzroście 165 ) ,na początku opierałam się, jednak zawsze chciałam spróbować halucynacji na początku było super, wydawało mi się że jestem w fabryce Williego Wonki, z tego filmu, później oni poszli do domu, ja zostałam sama.
Tak bardzo isę bałam, odwiedzali mnie zmarli których znałam, mówili mi jak bardzo się na mnie zawiedli i nie znikali przy dotyku.. Potem strasznie chciało mi się siku, ale nie mogłam wyjsc z pokoju, bo czułam że ktoś jest po drugiej stronie drzwi i chce mnie zabić, dlatego załatwiłam się do kubeczka po jogurcie który miałam w pokoju... Przez całą noc nie mogłam zasnąć, miałąm straszne omamy słuchowe...

Przez cały drugi dzień chodizło to za mną, bałam się wszystkiego, wrócić do domu ( mieszkam sama) więc poprosiłam 2 przyjaciół aby spali u mnie, jednak to niewiele pomogło całą noc się balam, oni znowu wrócili, bałam się wszystkiego...
Dzisiaj w nocy znowu to się stało, wróciłam na weekend do rodziny, ale ciagle sie ze wszystkimi kłócę i płaczę, bo nie moge doprowadzić mysli do porządku, boję sie ze tak mi juz zostanie, a jestem bardzo młoda i nie chce być psychicznie chora... Od czasu keidy to wzięłam nie czuje głodu, nie jem wcale, bo w sumie o tym nie myślę, bardzo źle się czuję... Dodam że cały czas mam bardzo szybkie tętno i pocę się duż osilniej niż kiedykolwiek.
Potrzebuje pomocy lekarza, mógłby ktoś dać mi jakąs radę?
Ola
gość
06-03-2011, 15:54:15

Olu, wydaje mi się, że jak najszybciej powinnaś udać się do lekarza . On będzie wiedział w jaki sposób ci pomóc .
Początkująca
06-03-2011, 16:07:25

Mam pytanie w takim razie, czy lekarz może powiadomić moich rodziców, tego chcę najbardziej uniknąć, poniewaz moja mam jest chora i wiadomosc o tym że ze mnąjest coś nie tak mogłaby pogorszyć jej stan.

I co w ogóle może zrobić lekarz?

ola
gość
07-03-2011, 15:19:12

Nie bede pisac słów potepienia Twojego zachowania bo pewnie juz sama wiesz jak zle zrobilas. Osoby niektóre nie mialyby psychicznych kłopotów gdyby nie brały medykamentów konkretnych, one to spowodowac moga nawet chorobe psychiczna. Tak wiec nie zwlekaj tylko idz do lekarza, bo stan Twoj moze sie pogorszyc. Kłopotami sie nie przejmuj, bo beda one niezaleznie od tego co zrobisz albo takie albo owakie. Idz i ustabilizuj sie psychicznie zanim bedzie za pozno i trafisz do psychiatryka w stanie totalnego odlotu.
Powiem tylko tytułem przestrogi dla innych młodych ludzi... nie otwierajcie puszki pandory... nie warto.
gość
24-08-2012, 00:43:06

treserka 2011-03-06 17:07:25 Mam pytanie w takim razie, czy lekarz może powiadomić moich rodziców, tego chcę najbardziej uniknąć, poniewaz moja mam jest chora i wiadomosc o tym że ze mnąjest coś nie tak mogłaby pogorszyć jej stan.
I co w ogóle może zrobić lekarz?
ola

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: