Reklama:

Ból Głowy podczas stosunku ! (5)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkujący
06-01-2007, 10:39:00

Witam !
Mam 20 lat i mam powazny problem jak dla mnie .
od ponad tygodnia w czasie stosunku z moja dziewczyna mecza mnie objawy gdy dochode do erekcji pojawia sie silny bol z tylu głowy czasami nie do wytrzymania jakbym dostal czyms duzym .
Pracuje w policji w sluzbach prewencji w wolnym czasie studiuje lecz nie miałem zadnego wypadku to pojawiło sie tak nagle nie wiem co robic pytalem sie znajomych ale oni nic na ten temat nie wiedza mowia iz to moze byc ze zmeczenia natomiast wcale nie dobrze spie , jadam tylko zdrowe jedzenie nie wiem czym moze byc to spowodowane nie mam zbyt czasu wybrac sie do ginekologa lecz jesli to nie ustapi bede musiał pomozcie bo to jest naprawde meczace !!
Z gory dziekuje !!
gość
09-01-2007, 09:50:00

nie do ginekologa tylko do seksuologa!
gość
04-02-2007, 12:55:00

A jakie masz ciśnienie ? Sprawdz cisnienie
gość
19-08-2012, 18:12:38

rafalk28 2007-01-06 11:39:00 Witam !
Mam 20 lat i mam powazny problem jak dla mnie .
od ponad tygodnia w czasie stosunku z moja dziewczyna mecza mnie objawy gdy dochode do erekcji pojawia sie silny bol z tylu głowy czasami nie do wytrzymania jakbym dostal czyms duzym .
Pracuje w policji w sluzbach prewencji w wolnym czasie studiuje lecz nie miałem zadnego wypadku to pojawiło sie tak nagle nie wiem co robic pytalem sie znajomych ale oni nic na ten temat nie wiedza mowia iz to moze byc ze zmeczenia natomiast wcale nie dobrze spie , jadam tylko zdrowe jedzenie nie wiem czym moze byc to spowodowane nie mam zbyt czasu wybrac sie do ginekologa lecz jesli to nie ustapi bede musiał pomozcie bo to jest naprawde meczace !!
Z gory dziekuje !!
gość
21-08-2012, 21:39:56

Gdy byłem w Anglii było wszystko okej.. jak wróciłem do polski miałem to przez 2tyg i ustało, ale naprawdę stary przeszywający ból po prostu musisz skonczyć w tym momencie bo nic nie zrobisz, nie wytrzymasz tego...
Moze to rzeczywiscie cisnienie, lec do lekarza na pewno cos poradzi, szybko w miare tanio i skutecznie
pozdro

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: