Reklama:

Chad i używki (7)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Zaburzenia afektywne dwubiegunowe - ChAD

Początkująca
25-01-2020, 13:22:37

Tak jak w temacie. Ja stronilam od używek,jednak kiedy stwierdzono u mnie chad wszystko się zmieniło. Zaczęłam bardzo dużo palić nie wspominając o alkoholu,którego sama piłam na poprawę humoru. Teraz nie mam z tym problemu,potrafię powiedzieć dość! Ale tylko dlatego,że wylądowałam w szpitalu po próbie samobójczej. Z resztą masę głupot narobiłam pod wpływem.
,,(...) Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inna droga i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń,(...) "
Początkująca
25-01-2020, 20:58:01

Hej. Ja nie mam Chada ale mam problem z alko. Też sobie wmawiam, że potrafię przestać w każdym momencie ale to nie prawda. Piję codziennie, duże ilości. Też miesiąc temu wylądowałam w szpitalu po próbie i miałam niecały promil wtedy. Jednak nadal pije bo to dodaje odwagi do game overu.
Początkująca
27-01-2020, 09:35:41

Kiepsko.... Do niczego dobrego to nie sprowadzi... Bla bla wiem ze prawię morały ale robiłabym wszystko żeby nie wpaść w nałóg
Mnie na szczęście nie ciągnie więc łatwo mi mówić.
gość
27-01-2020, 15:25:11

Powiem wam jedno nie ma lekko z uzywkami a wierzcie mi mam ich wiele chyba wszystkie po za jednym. Hazard , narkotyki , alkohol ,papierosy itd jednak mam sie dobrze na swiecie i n8gdy mi niczego nie brakowało aktualnie brak nawyków może jeden papierosy od czasu do czasu . POWIEM jedno ciężko jest na swiecie i chodzbym wam napisał tu cuda niruwierzycie sam nie wierzyłem więc powiem tylko jedno trzymam kciuki za wasz wszystkie dacie radę wierze w to a czy sie uda nie wiem . Nie łatwo jest uwierzyć w cuda
Początkująca
27-01-2020, 15:39:31

Nie mam problemu z alko. Jednak jeszcze 2 lata temu miałam. Moim jedynym nawykiem jest palenie papierosów. Chad to paskudna choroba i trzeba mieć tak naprawdę silna wolę żeby zrezygnować z używek i nie tylko.
,,(...) Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inna droga i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń,(...) "
gość
27-01-2020, 17:29:46

Nie tylko jak sie ma chad jest ciężko rzucić palenie . Tak naprawdę wszystko zależy od tego jakie mamy problemy u charakter. Dasz radę tylko uwierz w to a raczej naprawde poczuj chęć rzucenia .
Początkująca
27-01-2020, 17:39:54

Mnie by bardziej jeśli już do alko ciągło... Ale tak normalnie raz na czas. A tu się nie da

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: