Reklama:

Dla czego udajemy innych? (6)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Kółko wsparcia psychicznego

gość
19-01-2012, 06:46:03

Dla czego tak jest, że ludzie udają innych? Opisze siebie. Jestem człowiekiem spokojnym, miłym troskliwym i opiekuńczym. Trzeźwo myślę o życiu i wiem na co mnie stać a na co nie a w pracy zmieniam się w jakiegoś śmieszka z podtekstem erotycznym i najlepsze, że to pasuje ludziom w pracy. Czy to może być moim problemem w nawiązaniu bliższych znajomości z kobietą? Nie mam 15 lat tylko 28 więc powinienem się zachowywać jak 28 letni mężczyzna a nie jak 15 latek który zobaczył koleżankę w koszulce i miał jakieś seksistowskie myśli o niej. W czym jest problem ze mną?
Liderka opinii
21-01-2012, 12:39:11

Julian,. przepraszam, ale tu Osoby piszą naprawdę z poważnymi problemami, więć nie każ Im Cię analizować. Problem z Tobą polega głównie na Twoim skupieniu się na sobie. Poczytaj troche posty na tym Forum, w innych grupach. Zobaczysz, że tu piszą Ludzie ciężko chorzy lub umierający, którzy mają inne rzeczy w głowie, niż analiza TWOJEJ osobowości. Postaraj się raz zainteresować Kimś lub czymś poza czubkiem Twojego własnego nosa. piszę to życzliwie. Bo to jest właśnie problem z Tobą. nic innego.
Iza kierownik Programu ProPsychiatria
gość
21-01-2012, 14:17:47

Jolcia ma racje,polać jej:
Liderka opinii
21-01-2012, 15:01:30

w Wasze Rece! .....
gość
22-01-2012, 20:54:52

Jolanet, to prawda, ze na forum wiekszosc osob zwraca sie o pomoc lub tak po prostu po ludzku opisuje jak cierpia ich bliscy po wypadkach , w spiaczce, nieraz sparalizowanych po wylewach, bo po to jest forum. Jednak od dluzszego czasu burze sie kiedy na Neurologii, w watku ludzie zachowuja sie frywolnie, sypia codziennie kawalami, wcale nie licujacymi z postawa chorego po operacji.Ten watek to " dyskopatia kregoslupa szyjnego a operacja". Tamta paczka zachowuje sie jak na balandze . Mozesz dzisiaj poczytac dowcip , zreszta sa codziennie, ci ludzie nie licza sie z ogolem czytajacych niekoniecznie nalezacych do paczki.Od pol roku lub dluzej nieprzerwanie niewybredne dowcipy. Nikt nie moze zwrocic im uwagi ze wzgledu na ataki z ich strony.Czy wspolnie mozna doprowadzic ich do porzadku?Doprawdy wstyd co tam dzieje sie.Pozdrawiam
Liderka opinii
23-01-2012, 17:26:28

Na pewno zajrzę. Dięki za zwrócenie uwagi. A swoję drogą, to jest oburzające, o czym piszesz ja też pozdrawiam

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: