Gościu, dziękuję za słowa wsparcia... niemniej, szczerze mówiąc, i nie zrozum mnie źle, ale mogłabym tutaj przyznać rację swojej przedmówczyni – zakładanie tego typu tematów jest napuszczaniem jednych na drugich. Jeśli chcesz okazać mi wsparcie, poproszę byś się zalogowała i napisała na PW, ponieważ nie widzę powodu, by robić na tym forum śmietnik. Przychodzą tutaj osoby, które mają problemy. I tylko te osoby mnie interesują, tylko do nich się tutaj zwracam i udzielam informacji zgodnych z moim kierunkiem wykształcenia, posiadanej wiedzy i wieloletniego doświadczenia. Cała reszta jest dla mnie nieistotna. W razie konkretnego hejtu i gnębienia mojej osoby, moja reakcja będzie równie konkretna, jak już bywało w moim życiu, także nie musisz się o mnie martwić. Nie mam najmniejszego zamiaru odpowiadać na zaczepki, jeśli ktoś chce się pobawić, powinien sobie znaleźć inne miejsce w sieci, gdyż to jest nieodpowiednie. I każdy rozsądny człowiek zdaje sobie z tego sprawę.
Odnośnie mojego opuszczenia forum... również zabawna kwestia. Ponieważ ilekroć robi się miło i przyjemnie i uznaję, że mogę już spokojnie sobie odejść, rozpoczyna się nowa zawierucha i... i nie mogę odejść, by nie wyglądało to jak ucieczka xD Niedawno otrzymałam tutaj bardzo interesującą propozycję pracy w poradni psychiatrycznej w moim mieście, z której mam zamiar skorzystać. No i wiadomo, że moja posiadówa na forum dobiega końca, nie będę miała czasu by ogarniać wszystko na raz. Także... Gościu, a właściwie Czytelniczko, raz jeszcze dzięki za wsparcie. Wiedz, że nie ma potrzeby się szarpać w podobnych sytuacjach. Jeśli kiedyś sama padniesz ofiarą cyberprzemocy, wiedz, że zasada główna brzmi – ignorować i zbierać materiał dowodowy ^^
Pozdro serdecznie, i hugi!
Wszystkim, mimo wszystko :P
Klikając w łapkę w dół bez merytorycznego wyłożenia swoich racji
dajesz wyraz własnej ułomności intelektualnej. Your choice.