prosze o pomoc gdzie i do kogo mam zaprowadzic jeszcze mego syna?W kwietniu ubieglego roku,pod wplywem alkoholu,trafil do jednej z agencji towarzyskich .Zachowane byly wszystkie srodki ostroznosci,zreszta syn wieksza ilosc czasu tam przespal.Nie doszlo tez do zadnego zblizenia z wiadomych powodw.Po trzech dniach wystapila temperatura,pozniej utrzymywal sie stan podgoraczkowy 37,5 przez caly czas,a obecnie wtylko w dzien ,natomiast wieczorem 36,6.Do tego nadmierne poty!!!!mozna bylo "wykrecac",zapalenie gardla,kandydoza jamy ustnej,swiatlow-stret,otepienie i mroczki przed oczyma.4 lekarze psychiatrii stwierdzili nerwice lekowa,pobyt w szpitalu zakaznym tez nie rozwiazal problemu,aktualnie chodzi na terapie psychologiczna i dalej upiera sie,ze ma niestwierdzony HIV;mimo 36 wykonanych testow i innych b.szczegolowych badan z rezonansem magnetycznym wlacznie.Od lutego o6 .nie wspolzyje z zona ,zeby jej nie zarazic i nie cierpiala tak jak on.Od 1/2 roku bierze dopiero leki przepisane przez lekarza i kupuje niezmiernie duzo innych specyfikow,jak np:noni ,selen,dentosept i inne.Aktualnie twierdzi,ze lekarze nie znalezli jeszcze tego wirusa albo testy sa do niczego.Jedynym zajecim po pracy jest forum HIv ,gdzie wymienia sobie z podobnymi przypadkami swoje przypadlosci,umartwia sie i robi sobie testy. Moze nie zwracalabym sie do Panstwa z prosba o pomoc,ala jest to problem ludzi ,korzystajacych z podobnych kontaktow gardzo duzy.Nie maja nikogo z kim moga pogadac i kto ich uspokoi.Prosze zajrzec na strone Forum HIV/Plus - Minus.Jestem tez pewna ,ze nie wszystkie wpisy sa yam wiarygodne.Prosze o pomoc.Syn pracuje w Brukseli.Tu mieszkaja,nie maja dzieci /pewnie nie bedzie ,bo i skad/ rodzice nie wiedza jak maja pomoc i mieszkaja w Gdansku.Ostatnio wpadl na pomysl ,zeby spotkac sie z wirusologiem. Ale gdzie go szukac?Prosilam ,zeby odbil mi swe badania - /zdowe cialo- chora dusza/,ale nie chce,bo zdrowy.powiada ,ze lekarz okresli jaki to szczep lub wirus na podstawie objawow i tego co przeszedl. Maria Aleksandra