Hej miesiąc temu zdiagnozowali u mnie CHAD raz na jakis czas mam lekkie jazdy urojenia ale nigdy nie widze postaci,rzeczy ktorych nie ma,nie słysze głosow wiec nie jest to chyba ciezka postac tej choroby w porownaniu z tym jakie schizy maja inny chadowcy czy schizofrenicy o ktorych czytalam na tym forum.Lekarz zlecił mi przyjmowanie neuroleptykow,mam jednak problem bo wystepuja u mnie objawy pozapiramidowe tak to sie chyba nazywa,wykreca mi po lekach głowe i oczy do góry,przewracam oczami,miesnie podtrzymujace galki oczne jakby fiksują,mialam tak po solianie,abilify teraz testuje przyjmuje olanzapine ale boje sie ze nie ma dla mnie odpowiednich lekow ze na kazde moj mozg bedzie tak reagowal,biore olanzapine ponad 2 tygodnie i jak na razie mnie nie wykrecilo,nie mam objawow polekowych ale bardzo sie boje ze to znowu wroci i nie bedzie dla mnie odpowiednich lekow,nie bede mogla funkcjonowac jak normalny czlowiek,isc do pracy itd....Czy ktos z was miał takze objawy polekowe? Kaska gg 7053858