Reklama:

pilnie proszę o pomoc!!!!!! (5)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkujący
13-06-2006, 12:32:00

witam !! mam ogromne problemy finansowe nie mam jak juz splacac zaciagnietych zobowiazan , stracilem prace w banku w ktorym pracowalem za zalozenie pod niewiedza klienta karty kredytowej i wyplaty z niej pieniedzy , nie tak dawno jak w zeszłym tygodniu roszedłbym sie z moja ukochana osoba poniewaz ja zdradzilem dzis wyszla druga sprawa karty kredytowej i grozi mi sad i wiezienie . jestem zdruzgotany moje zycie leglo w gruzach nie mam juz chyba psychiki poniewaz padla mi juz na amen , nikt mi juz nie moze pomoc w tej sytuacji . jestem wrakiem czlowieka pod wzgledem psychicznym bylem zawsze silny ale to juz mnie przeroslo . niewiem co mam dalej robic ,szanuje zycie ale w takiej sytuacji to nawet niechce sie czlowierkowi zyc . blagam moze ktos z was drodzy lekarze mi pomoze . blagam co mam robic!!! mariusz 29 lat
gość
13-06-2006, 12:42:00

Chce ci tylko powiedziec ze za swoje winy sie płaci, nie trzeba było tak robić.. lekarz ci tu nie wiele pomoże a tymbardziej leki... Masz 29 lat czlowieku powinienes przewidywac pewne sytuacje. No ale w sumie stało sie.,radze ci przestać panikować i zastanow sie logicznie nad jakimś racjonalnym rozwiązaniem bo napewno jakieś istnieje. Albo zworc sie do psychologa a nie do psychiatry.
gość
14-06-2006, 11:03:00

Twister, przecież dokonałeś kradzieży i zdrady, i co, mamy cię pocieszać
gość
16-06-2006, 12:07:00

trzymaj sie, po prostu wiecej tego nie rob. ciesz sie tym co jeszcze masz: zdrowiem, tym ze jednak jestes z ukochana osoba, ze masz cholerne szczescie bo jednak potrafila ci wybaczyc. to ze wszystko wyszlo na jaw jest naturalna konsekwencja, ale nie daj sie, mysl pozytywnie, to naprawde duzo daje
gość
16-06-2006, 12:09:00

a w ogole to jeszcze kawal zycia przed Toba

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: