Reklama:

Powracajace przygnebienie (6)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychoterapia

gość
26-11-2012, 23:51:37

Witam
Mam taki problem,jakby "ciagle przygnebienie", brak snu kompletne zero, brak apetytu, niechec do wszystkiego a pozatym jeszcze beznajdziejnie bzdurne mysli... . Mam tak od dlugiego czasu zapewne po przezyciach z przeszlosci. Do tego w ten weekend mialem wielki problem w pracy: Dostalem prace jako barman, jak na chwile obecnal to bylem jeszcze (juz ponad miesiac) na okresie probnym, w ta sobote mialem (miec) wolne, ale ze moja szefowa bardzo lubi sobie wypic zadzwonila do mnie w sobote wieczorem o godz 17.40 kiedy bylem juz ponad 100km za miastem zebym byl na 18.00 w pracy, odmowilem, a ona mnie przez telefon "wylala" z pracy. Dzisiaj bylem u niej porozmawiac z nia o tym, ona stwierdzila, ze ja to jebi*** gdzie ja bylem, ale kiedy ona dzwoni to mam byc. Wiec wspolpracy jest to koniec. Do tego jestem sam, mieszkam sam, a dlatego ze mieszkam za granica nie mam tu nikogo, a to na psychike dziala beznajdziejnie. Jest mi bardzo zle i nie wiem co z tym zrobic.
gość
27-11-2012, 17:27:24

Zrozum, że to szefowa ma problem ze sobą, a nie Ty. Odejdź stamtąd i wyegzekwuj wynagrodzenie, poszukaj nowego zajęcia. Jeśli Ci będzie ciężko, zawsze możesz tutaj się odezwać. Powodzenia!
gość
30-12-2012, 17:26:03

Czesc jestem kate mam 24 lata.
Ja mam tak samo,nie mam pracy juz dlugi czas,ciagle siedze w domu i sie doluje,czuje ciagle przygnebienie,zero energii i sily.Zadnych perspektyw.Nie wiem co ze soba zrobic,ze swoim zyciem.Nie chce sie tak czuc,pragne stad wyjecac jak najdalej..mam wrazenie ze marnuje swoj czas...
gość
30-12-2012, 17:43:18

Kate powiedź to "naszym politykom", którzy mają nas gdzieś i w ramach "prywatyzacji" likwidują kolejne miejsca pracy, a rodzinny pozostawiają z niczym. Masz dwie możliwości (jak zauważyłaś) albo wyjazd, albo "pętla na szyję". Mam tylko cichą nadzieję, że kiedyś POLACY obudzą się z tego letargu i tak jak ongiś bywało wezmą sprawy w swoje ręce.
Pozdrawiam
31-12-2012, 09:30:52

Drogi Gosciu, najprosciej jest "zwalac" wine na aktualnieerzadzacych.Nie tedy droga,w Polsce sa zaniedbania od wielu lat.
Za granica tez czesto sa problemy ze znalezieniem ddobrej pracy.Trzeba byc jednak dobrej mysli, ze w koncu sie uda.Pozdrawiam i wytrwalosci!
raf33
gość
31-12-2012, 10:30:18

Drogi Rafale, ale w powyższym poście pisze "naszym politykom" a nie obecnym, czy obecnie rządzącym. Jeśli nie wierzysz nam ludziom, to może uwierzysz rocznikom statystycznym, które możesz sobie bez problemu znaleźć przez Google?
Niestety Rafale "pod dobrą myślą" nie zamieszkasz ani się nią nie wyżywisz a przecież są to podstawy ludzkiej egzystencji.
Pozdrawiam Ciebie również

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: