Reklama:

stres (6)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Stres

Początkująca
13-04-2015, 14:50:46

Witam!
Mam bardzi meczacy problem gdy tylko kogos poznaje nowego lub musze robic cos na srodku sali np. jakies cwiczenia to odrazu cala drżę , denerwuje i nie mysle o tym o czym powinnam tylko o tym zeby jak najszybciej usiasc .Staram sie unikac roznych wyjsc , referatow i innych . Do specjalisty nie pojde bo nie mam z kim .
gość
13-04-2015, 20:50:27

Ale psychoterapia byłaby najlepsza i wcale nie musisz z kimś iść, no chyba że jesteś małoletnia. Powinnas popracować nad budowaniem poczucia własnej wartości.Ja kiedys znalazłam takie ćwiczenia w necie, fajne były.Powodzenia
gość
08-05-2015, 00:55:16

Mam wrażenie, że budowanie własnej wartości byłoby lekiem na większość zmartwień...
Znakomita odpowiedź, pozdrawiam :)
Początkująca
28-07-2015, 15:09:02

Nie tylko ty masz taki problem z wystąpienia publicznymi, ale większość osób na świecie ;) też się boję publicznych wystąpień i akurat tutaj pomaga praktyka, jak będziesz regularnie wychodzić to po pewnym czasie nauczysz się opanować stres, polecam toastmaster! świetny klub aby opanować stres
Początkująca
22-09-2015, 16:31:34

Ja poradziłam sobie z tym problemem rzucając się na głęboką wodę - poszłam do szkoły, w której nikogo nie znałam i po prostu od początku udawałam że jestem pewna siebie ;) teraz biorę udział w wielu wolontariatach (szczególnie w imprezach sportowych) co naprawdę pomogło mi się otworzyć i ułatwiło mi ukazywanie innym moich emocji :)
gość
19-10-2015, 20:26:52

Treść zablokowana przez moderatora

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: