Dzien dobry od 13rz zycia borykam sie z uzaleznieniami problemami z prawem brakiem wspolpracy z lekarzami co trwa do dzis lecz teraz jestem juz zdecydowany "zaufac" mam 31lat rozpoznania CHAD/uzaleznienie mieszane/ osobowosc dyssocjalna
Mam okresy dobrego przystosowania lecz wszystko to niszcze desrukcyjnymi ciagami na wszystkim co wpadnie mi w rece pale pije wstrzykuje mieszanki typu benzodiazepina/stymulant/opioidy do tego alkohol pod wplywem nie mysle w ogole o tym co robie z kim i jakie beda tego konsekwencje manipuluje oszukuje wszystkimi wokol lacznie z lekarzami by zdobyc recepty/pieniadze
To chyba tyle z ogolnikow dodam ze wszystkie leki ktore mi zapisywano okazywaly sie nieskuteczne ( depakine chrono,promazyna,ketrel,fluoksetyna, mozarin, sertragen, miansec,triticco, haloperidol, tisercin,) w roznych kombinacjach i jedyne co to tylem i bylem otepialym impotentem i rezygnowalem z leczenia i historia trwa dalej
Prosze o kontakt do lekarza ktory bylby gotow podjac sie leczenia mnie lub namiary na takiego najlepiej woj. Pomorskie moze byc prywatnie lub nfz