Reklama:

Zycie mnie przerasta (7)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Rehabilitacja psychologiczna

gość
06-06-2015, 20:42:48

Czesc . Witam wszystkich . Moj problem polega na tym ,ze jestem walnięty i nie umiem zyc poprostu. Zupełnie nie potrafie i nie radze sobie z niczym . Mieszkam z Matka , mam prawie cztery dychy i nie wiem co jest . Wiele przeszedłem . Nie wiem jak to określić i siebie . Kiedyś przenosiłem gory i nie bylo żeczy nie mozliwych . Dzis nie wychodze jak nie musze i nie radze sobie z niczym . Nie mam znajomych a ci twardziele ,którzy są niby tez jakoś obok bo widza dysfunkcje . Widze ,ze nawet Matka mnie nie akceptuje . Jestem ja i swiat czyli dwa światy. Nie mam kasy na lekarzy i terapie ani czasu bo pracuje dość ciężko. Pozdrawiam
gość
07-06-2015, 04:06:05

Zaraz ..co niewolnikiem jesteś .pracujesz więc kasę zapewne masz albo ściemniasz ?
gość
07-06-2015, 06:38:02

Mam na przetrwanie jedynie , nie zawsze na żarcie . Alimenty razy dwa i juz jest fajnie plus mala rata i nie masz na nic pomimo pracy .
gość
10-06-2015, 20:58:25

Nie wiem co rozumiesz pod słowem walniety. Z matką znaczna czesc społeczeństwa zyje, a nawet cala rodzina z matka i ojcem, bo nie maja wyjścia. Ja w miare ulozone zycie mam, czy jednak jestem szczesliwa? Chyba nie do konca. Cieszy mnie moje dziecko, jej postępy. Może ty tez pojdz w tym kierunku. Poswiec czas dla dzieci i nie będziesz samotny. Znajdz tez pasje, chociaż ja szukam i szukam i jest ciężko. Musisz częściej wychodzić do ludzi a nie się dolowac............................
gość
20-06-2015, 16:03:47

Mieszkac z Matka to nic takiego wiem tyle ,ze jak sie ma wszystko i nie mieszka a później traci wszystko i znów mieszka to jest kiepsko- nie no nie kiepsko a tragicznie poprostu . Do tego dochodzą finanse i nie jasne jutro ......no i jeszcze parę przejść o których na forum nie będę pisal . Podam Ci adres poczty to mozesz cos napisać skoro mam wyjsc do ludzi to moze jestes pierwsza . Warto tez pogadac dla czego nie do końca jestes szczesliwa skoro wszystko gra ?
gość
20-06-2015, 16:06:53

Oto adres dla Pani ,która pisala jajanek.1973@wp.pl
gość
20-06-2015, 21:25:14

Pomylilem nie co , oto wlasciwy. : jajan.1973@wp.pl

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: