Reklama:

zyje z facetem chad mamy dziecko (6)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Zaburzenia afektywne dwubiegunowe - ChAD

gość
14-04-2012, 19:49:52

wszystko zalerzy od na samych jakdamy sobie z tym rade
gość
15-04-2012, 12:18:30

Ty może sobie rade dasz,ale dziecko ucierpi na pewno.Też tak kiedyś myślałam,ale się nie udało.
gość
15-04-2012, 12:57:52

Ty też ucierpisz nie, tylko dziecko
Wtajemniczona
16-04-2012, 06:13:34

Gość 2012-04-15 14:57:52 Ty też ucierpisz nie, tylko dziecko
Jeżeli będzie do końca życia na lekach to nie będzie źle...a jeżeli nie będzie ich brał ...to uciekaj...

W ostatnim odcinku ,,Na dobre i na złe,, pokazano przypadek Chadu...
gość
16-04-2012, 20:57:55

Tak oglądałam,gdy tylko pokazali pierwsze zachowania tego faceta od razu się domyśliłam ,że ma dwubiegunówkę.Mój mąż nigdy nie robił takich scen ,jak wchodzenie na dach,ale z drugiej strony gdyby coś takiego zrobił ,to wzięliby go do szpitala ,bo jest zagrożenie życia,a tak robi co chce,bierze leki jak chce,jak nie chce to nie bierze i nikt mu nic nie może zrobić,a w szpitalu bez jego zgody nikt nie może go umieścić.Ja też próbowałam ,tak jak ta żona z filmu podstępnie umieścić go w szpitalu,przekonałam męża,że muszę zawieść go na pogotowie z powodu skaleczonego palca, niby do szycia.Recepcjonistce wyjaśniłam w czym problem ,że chcę go umieścić na oddziale psychiatrycznym ,to spojrzała na mnie jak na wariatkę,posłała mnie do lekarza, to ten mnie tak ofuknął i rzucił gadkę,że gdyby wszystkie żony chciały umieścić męża...i coś w tym stylu ,mówię wam wstydu sie najadłam i upokorzenia ,nie mówiąc już jaką awanturę mi mąż zrobił ,to tylko w Leśnej Górze są tacy wyrozumiali lekarze.
Uważam,że takich programów i filmów powinno być więcej,skoro rodzin borykających sie z tym problemem jest tak dużo,może byłoby nam łatwiej znaleźć jakieś rozwiązanie.
VIP
17-04-2012, 06:32:35

Niestety u nas jakakolwiek choroba psychiczna jest nadal tematem tabu, nie mówi się o tym głosno i nie ma kto uświadomić ludzi ze takie choroby istnieją.
To co piszesz powyzej....ta nasz słuzba zdrowia też sie nie popisała...lekarz mógł chociaż wysłuchać , doradzić Tobie co masz robić, niestety u nas wszystko jest możliwe..
pozdrawiam

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: