Reklama:

Cz ktos bral mozarin? (127)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Depresja

gość
22-10-2016, 09:15:20

...a mozarin brałam wiele lat temu, ale biorąc inne psychotropy, okazyjnie wypijałam szampana czy jakieś wino, ale kieliszek tylko. Wódy nie lubię. Moją słabością jest Desperados-mały. Nigdy przy malutkiej ilości alko... nic złego mi się nie wydarzyło. Te malutkie ilości alko...że można mój psychiatra mi powiedział , bo się spytałam.
Lęku...odwal się ode mnie. Jola.
gość
28-10-2016, 09:18:32

Witam. Mam 25 lat od 2 mies przyjmuje lek Mozarin. Zauważyłam u siebie częste oddawanie moczu oraz straszna senność.
Miesiączka bardzo słaba, prawie w ogóle jej nie mam. Czy to normalne ??? Proszę o pomoc . Wizytę u psychiatry mam za 2 tyg.
gość
28-10-2016, 10:00:03

...to jest możliwe, niektóre działania uboczne leku są nieprzemijające -niestety. Jeśli nie odczuwasz bólu czy pieczenia podczs oddawania moczu, tylko częściej korzystasz z toalety, to nie zakażenie pęcherza. To samo z tą miesiączką, a 2 m-ce to wystarczający czs, aby organizm przyzwyczaił się do leku. To jest cena brania leków psychotropowych, zresztą innych też. To jest uciążliwe, ale nie stwarza zagrożenia dla życia i zdrowia. Dobrze, że ta miesiączka wogóle się pojawia, a co do drażliwego pęcherza, to unikaj substancji moczpopędnych typu kawa cola, po prostu pij wodę , najlepiej niegazowaną. Niepokojące byłoby, jak krew w moczu by się pojawiła, a tu wychodzi , że pęcherz jest nadwrażliwy. Więc, jeśli todla ciebie jest bardzo uciążliwe, to jest jeszcze czs aby u psychiatry zmienić lek też z gr. SSRI na inny. Oczywiście musisz udać się do psychiatry.
Lęku...odwal się ode mnie. Jola.
gość
02-12-2016, 16:01:36

Jestem po pierwszej dawce Mozarinu. Liczę na wyjście z tego badziewia... Olga
gość
02-12-2016, 17:57:00

Ja jutro zaczynam pierwszą dawkę a dzisiaj jestem po afobamie i jestem bardzo senna
gość
12-12-2016, 21:41:12

Cześć wszystkim, widzę sporo wątpliwości co do tego leku, wiec podzielę się moja opinią. Mozarin biorę ok. 2 lat.
Jeśli chodzi o alko, w pierwszych miesiącach występują jakieś dziwne sytuacje, jest się bardziej pijanym - takie osobiście miałam odczucie. Teraz na imprezach nie wylewam za siebie, i nie mam żadnych problemów.
Z czasem organizm się przyzwyczaja. Jak czujecie, ze np. 10 nie pomaga, weźcie więcej. Ja mam problemy z nerwica i objawy depresyjne. Na nerwice jest jak ulał. Nie mam różnych męczących mnie myśli, łatwiej jest mimsiemzajac sobą, nie myśląc o tym co pomyślą inni. Co do babskich spraw-okresy w miarę w normie, bywają odstępstwa, ale nie sadze żeby to była wina leku. Nie będę go zbytnio chwalić- odstawianie go na własna rękę równa się zawroty głowy, upadki, mrowienie itd.
Uważam, ze jest świetny na wyłączenie złych emocji lub musli które nad nami potrafią zapanować, jednak i tak polecam zgłosić się do terapeuty, co sama tez planuje w najbliższym czasie.
Nie bójcie się tego, ze na początku są efekty uboczne, potem pomaga.
gość
16-12-2016, 09:48:38

Witam. Ja od wczoraj biorę mozarin. Wczoraj byłam dość senna. Dzisiaj pół godziny po wzięciu leku miałam bardzo niskie ciśnienie. Aż sama się wystraszyłam. Czy ktoś miał podobnie.
gość
17-12-2016, 11:53:25

Witam dzisiaj zażyłem pierwszą dawkę Mozarinu 5mg czuję się dziwnie chce mi się pić i w ogóle nie chcę mi się jeść wcześniej brałem frisium czułem się dobrze ale nie można go brać dłużej jak 2 miesiące więc przepisali mi mozarin. Czy ktoś z mężczyzn brał mozarin i miał problem ze wzwodem bądź coś podobnego pytam orientacyjnie ??? Dzięki pozdrawiam
gość
17-12-2016, 19:31:03

Jestem 3 dzien na Mozarinie . Leczę sie od 7 lat. Na razie jest znosnie. Biore powolutku 1/4 tabletki i potem coraz wiecej.
gość
17-12-2016, 19:32:11

Aha do postu wyzej mam Mozarin Swift 10mg

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: