Reklama:

czy spaprałam relację? (19)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychoterapia

Początkujący
17-05-2018, 10:17:02

Nikt nie zwrócił uwagi ze 37 letni wykształcony facet chce seksu bez zabezpieczeń twierdząc że nie będzie dziecka i ten argument by w niego wierzyć. Dla mnie delikatnie to ujmując to niepoważne zachowanie by nie napisać ze idiotyczne
gość
17-05-2018, 10:22:48

ogolnie ta sprawa smierdzi i czekamy, niech sie sweet wypowie, ile ma lat, a to , ze spedzili razem sylwestra, jeszcze o niczym nie swiadczy, tak jak napisal loczek, mieszkanie moglo byc wynajete na schadzki a zonie mogl wkrecic, ze pracuje w sylwestra ? KTO GO WIE
Człowiek, który pierwszy cisnął obelgę zamiast kamienia, był twórcą cywilizacji.
Komentatorka
17-05-2018, 10:25:40

Zauważyłam od razu,że 37-letni facet szuka seksu,bo ten,który kocha,poczeka ile trzeba aż partnerka będzie gotowa na taki krok a co do zabezpieczeń,to nie każdy je lubi-prezerwatywy,bo inne trzeba skonsultować z ginekologiem-raczej
Początkująca
18-05-2018, 09:32:56

Nie wiem jakie ma znaczenie mój wiek-ale mam 25 ;) i nigdy nie byłam w poważnym związku.
Początkujący
18-05-2018, 09:52:48

Duza różnica wieku :) do mnie zbyt duza ;P
gość
18-05-2018, 10:40:02

nie jest duza, ale w tej sytuacji wiek moze miec znaczenie, bo ... moze po prostu chcial ze zabawic z mloda dziewczyna ?
Człowiek, który pierwszy cisnął obelgę zamiast kamienia, był twórcą cywilizacji.
Komentatorka
18-05-2018, 12:09:31

Zgadzam się z Cromą.A odzywał się ostatnio,czy już wcale?Obraża się,nie oddzwania albo ma pretensję,że nie dzwonisz so kiedy on tego chce a póżniej udaje,że nie miał czasu albo gdzieś musiał jechać itd.Nie podoba mi się takie zachowanie kogoś,komu podobno zależy
Początkująca
18-05-2018, 13:13:14

Wcale się nie odzywa. Być może chce, żebym to ja się odezwała albo po prostu chce się wymiksować ze znajomości.
Początkujący
19-05-2018, 07:32:00

Różnica wieku spora....Dla mnie taki ktoś jak On nie jest dla Ciebie.Po mojemu chodzi mi tylko o sex....wykorzysta i zostawi.Gdyby mu zależało na Tobie zachowywał by się inaczej....związek należy pielęgnować.,a nie tylko domagać się sexu.Ja swoją narzeczoną a obecnie żonę niemal nosiłem na rękach,ale to tak na marginesie. Ale zrobisz jak uważasz. Tylko później szkoda rozczarowań i płaczu.Życzę Ci jak najlepiej.pozdrawam cieplutko.

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: