Nikt nie zwrócił uwagi ze 37 letni wykształcony facet chce seksu bez zabezpieczeń twierdząc że nie będzie dziecka i ten argument by w niego wierzyć. Dla mnie delikatnie to ujmując to niepoważne zachowanie by nie napisać ze idiotyczne
ogolnie ta sprawa smierdzi i czekamy, niech sie sweet wypowie, ile ma lat, a to , ze spedzili razem sylwestra, jeszcze o niczym nie swiadczy, tak jak napisal loczek, mieszkanie moglo byc wynajete na schadzki a zonie mogl wkrecic, ze pracuje w sylwestra ? KTO GO WIE
Człowiek, który pierwszy cisnął obelgę zamiast kamienia, był twórcą cywilizacji.
Zauważyłam od razu,że 37-letni facet szuka seksu,bo ten,który kocha,poczeka ile trzeba aż partnerka będzie gotowa na taki krok a co do zabezpieczeń,to nie każdy je lubi-prezerwatywy,bo inne trzeba skonsultować z ginekologiem-raczej
Zgadzam się z Cromą.A odzywał się ostatnio,czy już wcale?Obraża się,nie oddzwania albo ma pretensję,że nie dzwonisz so kiedy on tego chce a póżniej udaje,że nie miał czasu albo gdzieś musiał jechać itd.Nie podoba mi się takie zachowanie kogoś,komu podobno zależy
Różnica wieku spora....Dla mnie taki ktoś jak On nie jest dla Ciebie.Po mojemu chodzi mi tylko o sex....wykorzysta i zostawi.Gdyby mu zależało na Tobie zachowywał by się inaczej....związek należy pielęgnować.,a nie tylko domagać się sexu.Ja swoją narzeczoną a obecnie żonę niemal nosiłem na rękach,ale to tak na marginesie. Ale zrobisz jak uważasz. Tylko później szkoda rozczarowań i płaczu.Życzę Ci jak najlepiej.pozdrawam cieplutko.