Reklama:

Czym się interesujecie np. muzyka, film. (169)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Po godzinach

gość
20-04-2019, 12:38:07

Hej Wszystkim forumowiczom. Macie jakieś ulubione hobby np. film, muzyka itd. Ja jestem fanką grupy piszę ..,eisidisi, a wy? Rock czy Pop czy inna, albo jakie filmy lubicie, komedia czy kryminał. Piszcie. Obrazy-mile widziane, książki również np. beletrystyka czy historyczne. Zapraszam na wątek.
gość
20-04-2019, 13:30:57

To jest taka grupa eisidisi? Był tu użytkownik o nicku ejsidisi, ale nic nie mówił że śpiewa. Ale on ma tyle talentów, ze byc może kapele założył tylko nic nie powiedział
Pozdrawiam ejsi
W życiu są rzeczy ważne ,ważniejsze i te naprawdę istotne. Nie warto rozmieniac się na drobne.
gość
27-04-2019, 20:49:12

Jest grupa ejsidisi ACDC. I to dosyć leciwa, ale grają lepiej niż młodsi. A tamten to miał nick pewnie, bo się wymawia ejsidisi.
gość
03-05-2019, 16:28:09

Treść zablokowana przez moderatora

03-05-2019, 19:01:22

Ja interesuje sie muzyka rockowa,ale nie AC DC
Rafal / Wbrew pozorom w 2019 r. mam 42 lata
Liderka opinii
03-05-2019, 20:02:57

Bieganie, siłownia, zumba, rower.Gory i kontakt z przyrodą wprost uwielbiamJestem fanką thrillerów jak i książki tak i filmy-dobry thiller nie jest zły lubię każdy gatunek muzyki zależy od nastroju. Od alternatywy po rock od rocku po hip-hop (Ale ten starszy-uwielbiam WWO) i muzyki nowoczesnej też posłucham w tej materii nie jestem jakoś ograniczona. Aczkolwiek ostatnio kolega z forum mi wysłał taką rabanke, że aż mi uszy oklaply 😜🤣 a i zapomniałam o najważniejszym-uwielbiam jeść próbować różnych smaków z różnych kultur, taa to jest co daje mi w życiu fun
"Pamiętaj,że wszystko można zacząć od nowa.Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów . :)"
Liderka opinii
03-05-2019, 20:14:27

Cześć Ejsi, fajnie, że jesteś. Pewnie znów nie na długo ale cieszę się,że wracasz
"Pamiętaj,że wszystko można zacząć od nowa.Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów . :)"
Forumowicz
03-05-2019, 20:19:05

Muzyka łagodzi obyczaje, a ACDC nr w swojej kategorii od wielu, wielu lat . A ja mam różne zainteresowania, Lubię np., oglądać program: starożytni kosmici, też mnie interesuje OOBE, tulpa, sporty, góry i tajemnice trzeciej rzeszy .
You'll never live if you're just too scared to die...
Liderka opinii
03-05-2019, 20:33:49

Bane tak trochę nie w temacie ale 👏 i gratulacje 🙂bardzo się cieszę, że w końcu się wam udało. Dużo szczęścia i miłości wam życzę 🙂
Forumowicz
03-05-2019, 20:46:07

Dziękuję @zołza, nie zawsze musi być w temacie
You'll never live if you're just too scared to die...

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: