Reklama:

Dobry psycholog Warszawa (210)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Depresja

gość
07-01-2013, 10:38:32

Przez długi czas korzystałam z poradni przy ul. Mariańskiej. Jest tam bardzo dobra pani psycholog - mgr Hoffman, do której można w ramach NFZ zapisać się na terapię indywidualną cotygodniową (raz w tygodniu 50 minut) - miałam tam taką od kwietnia 2010 do lutego 2011. Żeby się do niej zapisać, trzeba mieć skierowanie do psychologa od psychiatry - można na miejscu zapisać się na wizytę, psychiatrów jest tam kilku i to nawet całkiem niezłych. Psycholog sama - przy pierwszej wizycie - stwierdzi, czy jest potrzebna terapia i w jakiej postaci być powinna.
posted by The Eternal Girl
gość
15-01-2013, 12:03:49

Fajnie macie w tej W-wie. U mnie w Toruniu chyba tego nie ma, ale może...muszę sprawdzić. A czy bez leków dajesz sobie radę. Bo ja od 5-ciu lat nic nie biorę czasem jest koszmar...jak tu sobie pomóc???
gość
15-01-2013, 12:07:32

I pozdrawiam Twoje tchórzofretki-od mojego Kubusia-też tak ma
gość
20-01-2013, 23:29:31

Szukam dobrego terapeuty na NFZ, może ktoś polecić ?
gość
18-02-2013, 11:16:04

Witam, mogę polecić Panią Małgorzatę Klamann. Według mnie bardzo dobry specjalista. Można ją znaleźć na znanym lekarzu.
Forumowiczka
18-02-2013, 15:21:29

gościu w warszawie jest wielu specjalistów i wiele możliwości.Napisz i jaka terapie ci chodzi może coś podrzucę
moni
gość
05-03-2013, 13:19:31

Dla szukajacych polecam Mediklinika tel. 664 515 710 Mają bardzo dobrze wykwalifikowaną kadrę, chyba cały pakiet tam wykorzystaliśmy terapii małżeńskiej i terapii indywidualnej- są super! Szczerze mówiąc - długo szukaliśmy dobrej klinika/gabinetu w Warszawie, po długiej nieobeconości w Polsce szukalismy czegoś co spełni nasze wymagania bo korzystaliśmy wcześniej z pomocy zagranicznej.
gość
07-04-2013, 21:50:56

Gość 2012-08-11 20:30:59 Uważam, że powinno powstać też coś odwrotnego:
wątek ZŁY PSYCHOLOG
albo zły psychoterapeuta i niestety certyfikaty Polskiego Towarzystwa Psychologicznego nie mają tu nic do rzeczy.
w Polsce często psychoterapią (raczej psychobiznesem ) zajmują się ludzie bez studiów psychologicznych czy medycznych, ponieważ nie istnieje ustawa regulująca takie rzeczy.
sama jestem pośrednią ofiarą psychoterapeutów: Janusza Sztencla i Tanny Mount-Jakubowicz
mój chłopak po ich "terapii" zachorował na CHAD, zafundowali mu przeżycia transowe i mistyczne po których się już nie odnalazł. zerwał większość swoich kontaktów z rodziną, przyjaciółmi i nasz 5letni związek
Mocne oskarżenia. Jestem bardzo zdziwiony tymi słowami, ponieważ sam byłem na terapii u pana Janusza i moje odczucia są zupełnie inne. Dodatkowo, znam innych psychologów - prywatnie i z terapii - i pan Janusz jest dla mnie (i moich znajomych, którzy byli u niego na terapii) co najmniej bardzo dobrym terapeutą, żeby nie powiedzieć wybitnym.
no cóż, to prawda, ja też po terapii zakończyłem toksyczny związek w którym tkwiłem (nie jestem dłużej zainteresowany, żeby wisiało na mnie 40-to letnie dziecko). Z wieloma znajomymi również straciłem kontakt - nie powiem, że zerwałem, to stało się raczej naturalnie. Trudno mi też uwierzyć, że po terapii, można zachorować na psychozę maniakalno-depresyjną!
W każdym razie, ja, polecamy z pełną odpowiedzialnością - choć niestety o miejsce na terapii u niego trudno.
M.
gość
18-06-2013, 10:29:23

Ja też korzystałam z pomocy pani Eweliny z Poradni Drogowskazy. Była to terapia krótkoterminowa, ale naprawdę mi pomogła i wreszcie się w życiu ogarnęłam
gość
18-06-2013, 10:50:17

DDA - przychodnia uzależnień NFZ - W-wa ul. cegielniana 8
polecam.

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: