Reklama:

dziecko a probkemy na tle erirycznym (77)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Zaburzenia psychiczne

Forumowiczka
26-04-2014, 22:41:05

Witajcie, mam partnera i dziecko. dziecko nie jest jego... Ostatnio powiedziano mi, ze moj partner na problemy takie ze,moze malemu krzywde zrobic. obmacywac i takie tam. nie wiwm w jakim stadium to ma. teraz mam dylemat co zrobic i jak dalej zyc...
Lider opinii
26-04-2014, 22:51:10

na pewno powinnaś sama obserwować co się dzieje. dobrze by też było zasięgnąć rady w ośrodku pomocy społecznej czy psychologa. temat dość śliski bo różne zachowania można różnie i czasem błędnie zrozumieć. tu potrzebny fachowiec. w jakiej sytuacji to usłyszałaś że tak może być?
Forumowiczka
26-04-2014, 23:05:11

Ja pomieszkuje u tescioe i to oni mi powuedzieli... Jak do niego pojade to idziemy do jego osycholiga i mi wszystko tlumacz bedzie tlumaczyl... Nie wiem ci robic
Lider opinii
26-04-2014, 23:09:03

sanmak 2014-04-27 01:05:11
Ja pomieszkuje u tescioe i to oni mi powuedzieli... Jak do niego pojade to idziemy do jego osycholiga i mi wszystko tlumacz bedzie tlumaczyl... Nie wiem ci robic
jak do niego pojadę, tłumacz? rozwiniesz trochę bardziej czy jest gdzieś za granicą?? jak sytuacja wygląda?
Forumowiczka
26-04-2014, 23:17:00

Jestem w Niemczech... Moj partner to niemiec jak i jego rodzina... Wczoraj sie dowiedzialam o tych problemach. Powiedziano mi zebym nie zostawiala dziecko same z nim. Byl tez w wiezieniu za niby molestowanie czy sex z nieletnimi
Lider opinii
26-04-2014, 23:24:39

w takiej sytuacji nie są to bezpodstawne plotki. powinnaś zastosować się do rad i dziecka nie zostawiać samego z nim. decyzje będziesz mogła podjąć dopiero po wizycie u tego psychologa. dowiesz się wtedy jak wygląda leczenie i czy przynosi skutek.
Forumowiczka
26-04-2014, 23:27:07

Ja mam teraz metlik... Bycie z kims takim to niebezpieczenstwo... Nawet nie wiem czy ja sobie poradze... Te patrzenie,na,kazdy jego ruch...
Lider opinii
26-04-2014, 23:31:38

oczywiście że życie z kimś takim to nie było by łatwe ale to zależy od tego czy kochasz czy jesteście tylko razem.psycholog czy też psychiatra na pewno pomoże ci podjąć decyzję lub rozwiać wątpliwości.
Forumowiczka
26-04-2014, 23:36:23

Ja go pokochalam jednak mam dziecko... Nie wiem czy moze mi tez cos grozic...
Lider opinii
26-04-2014, 23:54:25

wiesz myślę że tak że może do czegoś dojść ale nie musi. to że się leczy nie świadczy że musi ci coś grozić ani twojemu dziecku. skoro się leczy to znaczy że jest świadom swojej choroby. wiesz ciężko coś konkretnie odpowiedzieć ale musisz brać pod uwagę wszystkie ewentualności.

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: