Reklama:

F10. 5 (22)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Uzależnienia

gość
10-02-2020, 12:42:57

Czy ktoś z was zmaga sie z tym czyli przewlekła halucynoza alkoholowa. Szukam po forach i nic czy tylko ja na to choruje a chciałem z kims o tym pogadać
Początkujący
10-02-2020, 19:42:10

ale widzisz cos ciagle czy jak ? bo ja mam zaburzenia psychotyczne od f10-f19
gość
11-02-2020, 08:41:09

Słysze głosy komentujace, nakazujace np zebym popełnił samobojstwo lub inne typu wyznacz date wiadomo czego tylko te glosy nie sa z zewnątrz. Tez mam od f10 do f19
Początkujący
11-02-2020, 10:22:50

a lykasz tabletki ? bo mi po tabletkach przeszlo...
Początkujący
11-02-2020, 10:36:21

a czasem se mysle ze by sie przydal porzadny egzorcysta...
gość
11-02-2020, 11:25:44

Biore ketrel od 400 do 800mg ale to nic nie daje opętany nie jestem bo czytałem ze osoby opetane przez demona o tym nie mówią a ja mówię wszystkim ze opętany jestem ze demon wszedl we mnie gdy sie powiesilem i bylem na pograniczu światów
Początkujący
11-02-2020, 13:25:34

chcialbym Ci cos doradzic ale wiem tyle co ty,....
jedyna akcja to ze ustapily mi glosy " orizon :" biore.
a co do tego opetania to mozna mowic raczej wszystko co sie chce...
gość
11-02-2020, 15:29:42

Powiem Ci ze chyba nie chce aby te glosy zniknęły mieszkam sam na wsi ostatnio odizolowalem się od społeczeństwa mam przynajmniej z kim pogadać. Czasem są uporczywe a czasem da się z nimi porozumiec. Już taki poje... jestem
Komentator
11-02-2020, 17:12:10

Cześć, odnoszę się do postu nr 6.
Innymi słowy, wyszedłeś z ciała ( OBEE ).Podczas nieobecności ludzkiego ducha.Mogła w ciało, wejść jakaś obca istota.Która ma ogromny wpływ, na ludzkie zachowanie, poprzez zawładnięcie umysłem.Z reguły najczęściej silny demon, opętuje osoby mocno wierzące w Boga.Pierwszymi objawami prób opętania, jest właśnie naukowo udowodniony, paraliż przysenny.Podczas jego trwania, istoty próbują wejść w ludzkie ciało i następnie z czasem, będą manipulować oraz j/w napisałem, kształtować.W rezultacie opętania, wiedza na temat świata astralnego, wyjatkowo poszerza się.Ludzkie zmysły stają się bardzo wyostrzone.Poziom inteligencji osób szczerze wierzących w Boga, już był wystarczająco ogromny.Demon który wszedł w takich ludzi.Doda im jeszcze większą sprawność umysłu.Tacy ludzie z czasem, wychwycą to że dzieje się z nimi coś niesłychanego.Ale nie będą widzieć w tym problemu, gdyż ich życie nabierze, jeszcze większego rozwoju.
Dorzucam informację...
"Osoba doświadczająca paraliżu przysennego ma wrażenie ogarniającej niemocy, nie jest w stanie wykonać żadnych ruchów ani mówić. Zjawisku temu towarzyszą zazwyczaj bardzo nieprzyjemne doznania psychiczne, takie jak wrażenie ogłuszającego dudnienia lub dzwonienia w uszach, bezwładnego spadania, wykręcania ciała, przygniecenia klatki piersiowej lub kończyn. Prawie zawsze towarzyszy mu przyśpieszony rytm serca oraz uczucie strachu. Podczas paraliżu możliwe jest również występowanie różnego rodzaju halucynacji, zarówno wzrokowych, słuchowych, jak i dotykowych."
Opętanie jest jednym z najbardziej dobitnych potwierdzeń.Tego że człowiek był osobą, szczerze kochającą Boga.Osoba ta może nadal nosić krzyż na piersi.Nic szczególnego na początku, w jej życiu nie zmienia się.Z czasem to ewoluuję i kształtuję ludzką osobowość.Pod kątem nienawiści do ludzi i oczywiście Boga.Zaczyna być zdolny do wyjątkowych okrucieństw.O których wcześniej nie myślał i w ogóle nie dałby rady popełnić.
W twoim przypadku odziedziczona schizofrenia, nie jeżeli silna wiara w Boga.Mogła przyczynić się do tego, że podczas paraliżu ( schizofreniczne predyspozycje ), wszedł w ciebie demon.Który nawołuje do tego, by odebrać sobie życie.Z koleji osoba z potężną i złą osobowością, ma predyspozycje do tego, by innym robić bardzo wiele złych rzeczy.Z wyjątkowym uśmiechem na twarzy.W przypadku silnych osobowości, demon będzie starał się, aby ta osoba dopuszczała się straszliwych czynów, bądź będzie działał w zakresie, przekazywania innym złych mocy, do tego by one czyniły zło.Inaczej ujmując, będzie manipulować innymi, by oni zabijali dla niego.
Korzystasz z wiedzy i doświadczenia demona.Tak samo jak on korzysta z inteligencji opętanego.Działa to w obie strony.W końcu żyje się z nimi w jednym ciele.Tyle że jeden, ma większy wpływ na drugiego.Problem jest wtedy kiedy, robisz rzeczy które kazał ci głos z wewnątrz.Co pokazuję kto nad kim mógłby mieć kontrolę.
Pozdrawiam.
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
gość
11-02-2020, 18:31:23

Ciekawie to opisales sam już nie wiem co mi jest jak zyc w co wierzyć

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: