Reklama:

Huk w głowie (12)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Nerwica, fobia i inne zaburzenia lękowe

Początkujący
27-05-2023, 12:16:45

Witam
Czy przy nerwicy lękowej jest normalne że huczy w głowie/uszach?
W czasie rozmowy przez telefon nagle zaczęło mi huczeć w głowie jakby ktoś udar włączył. Do tego ból głowy przy skroniach
Wtajemniczona
23-06-2023, 06:12:23

Witam :) Ja nie mam nerwicy lecz od 14 lat jestem chora na schizofrenię paranoidalną. Można powiedzieć, że przez 14 lat mojej choroby paranoidalnej słyszałam głosy około 2 lata co było rozdzielone na 14 lat. Do schizofreni nie zalicza się tylko odgłosów dzwiękowych, ale również chalucynacje i paranoje dlatego jestem od 11 lat na rencie socjalnej i 3 lata nie pobierałam renty z nadzieją na zakończenie farmakologicznej terapii. Niestety jest to nie możliwe, ponieważ brałam 14 lat od 200 mg Solianu, a nawet 800 mg Solianu połączonego z Relanium lub Clonazepanem lub Akinetonem do wyboru jeden lek. Po tak dużej dawce leku źle się czułam, więc biorę jedną tabletkę Solianu 200 mg co dla mnie jest najskuteczniejszsze i nie mam żadnych skutków ubocznych. 1 tabletka nie więcej bez leku uspakajającego. Muszę zażywać dalej 200 mg Solianu, ponieważ jak mam odstawiony ten lek popadam w straszliwą depresję.
Wtajemniczona
23-06-2023, 06:14:25

Około 1,5 roku temu odstawiłam Solian 200 mg czego żałowałam bo zaczełam słyszeć głosy jakby żaba do mnie mówiła co mam robić, nie koniecznie jej słuchałam bo mam sprawny mózg i sama decyduje o swoim losie. Ale przez te zaburzenia psychiczne dostałam urojeń paranoidalnych i nawet halucynacji oraz depresji. Po zażywaniu maxymalnej dla mnie dawki Solian 200mg nie więcej czuję się fantastycznie, ale niestety moje głosy w głowie nie ucichły. Cały czas mówił do mnie głos. Mówił mi co mam robić jak się zachowywać i musiałam Go pokonać. To jest wojna telepatyczna. Albo głos wygra albo Ty. Dlatego chorzy ludzie, którzy słyszą głosy dziwnie się zachowują bo walczą z intruzem. Głos to Intruz. Słuchawki bezprzewodowe i telefon lub głośniki są sprzętami elektronicznymi oddalonymi od śródmózgowia i mógu. To są nośniki, które nie są ciałami obcymi w żywym ciele. Podejrzewam, że Schizofrenicy mają telepatyczne słuchawki wbudowane w głowie. Można je kontrolować lecz trzeba zażywać leki antydepresyjne i gdy słucha się muzyki to się głosów nie słyszy. Dlatego chorym na schizofrenię zaleca się muzykoterapię z ulubioną muzyką.
Wtajemniczona
23-06-2023, 06:16:33

Chorzy okłamują swoich lekarzy Psychiatrów, że nie słyszą głosów, ponieważ nie chcą testować leków psychotropowych. Ja teraz słyszałam głosy 16 miesięcy i biorę Solian 200mg antydepresyjny i użyłam w czoraj lampy laserowej na przedni płat głowy czyli na czoło. Po zastosowaniu laseru na przedni płat mózgu czyli czoła przestałam słyszeć głosy. Jestem uzdrowiona laserem. W szpitalach stosują elektrowstrząsy i to wyłancza głosy. Nie jestem lekarzem, byłam w domowym szpitalu i terapia laserowa odniosła pozytywne skutki :D. Już nie słyszę uporczywej Żaby haha. Jestem wolna od głosu. Po Solianie 200mg nie mam halucynacji ani Paranoji, ale ze względu, że łykam tabletkę 200mg Solianu na receptę od mojego Ukochanego Lekarza Pani Psychiatry mam rentę Socjalną ze względu na epizod schizofreniczny i wrodzoną depresję. Do tego mam wadę serca, ale przez uporczywy wysiłek i sport wyćwiczyłam mięsień sercowy i serce mam zdrowe. Malutkie, ale zdrowsze od dużego serca. Od małego dziecka trenowałam na rowerze, ponieważ bieganie mnie męczy, wolę rower stacjonarny albo Mojego ukochanego Maxima, którego dostałam na 18 urzodziny od rodziców. Miałam też Orbiteka przyżąd do ćwiczeń, ale sprzedany ;/. ćwiczyłam też na łóżku haha.
Wtajemniczona
23-06-2023, 06:17:23

Mam zdrowe serduszko przez sport, A Sex? jest sportem czy nie? Sex jest sportem, ale preferuje facetów i nie jestem lezbijką. Kocham mężczyzn. Nerwica, hmmm?? Ja po terapi laserowej doznałam oślepienia białym światłem, ale miałam oczy zasłonięte, Widziałam biały blask i krzyknęłam oślepłam, Nie, nie oślepłam widzę wyśmienicie, ale głosy ustały, wyłączyłam nadajnik, Nie można tego robić samemu w domu!!!!!!!!!!! Ten zabieg laserowy musi zrobić Lekarz Specjalista. Byłam Szczurem doświadczalnym teraz jestem Księżniczką. Dziękuję za ałdycję. Pozdrawiam serdecznie.
Wtajemniczona
23-06-2023, 06:19:34

Treść zablokowana przez moderatora

Wtajemniczona
23-06-2023, 06:23:16

Wtajemniczona
23-06-2023, 06:28:42

Primo Sorto coś dorzucę : Chodziłam także do pracy i pracowałam w Clar Serwisie jako pracownik gospodarczy na cały etat w placówce Zus w Kępnie bo ludzie chorzy psychicznie mogą pracować w zakładach chronionych i mogą pobierać świadczenie rentowe i mieć wynagrodzenie za pracę
Wtajemniczona
23-06-2023, 06:29:40

Wtajemniczona
23-06-2023, 06:35:11

Pozdrawiam Serdecznie

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: