Reklama:

Jestem w związku z osobą z borderline-potrzebuję pomocy (34)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Kółko wsparcia psychicznego

Komentator
14-06-2021, 08:47:02

Farmakoterapia i psychoterapia jedyną doraźną i zarazem długofalową pomocą !
A zatem spróbuj namówić go na leczenie, ale możesz stać się wrogiem nr. 1 bo coś mu sugerujesz(a przecież on nie jest chory ,tylko my im to wmawiamy)
Milego
Początkujący
14-06-2021, 09:15:22

Na razie namawiać go na nic nie będę ani kontaktować. Jak.mu powiedziałem że powinien zmienić lekarza I leki to odparł że złością że lekarza ma dobrego i leki działają a jak chcę się leczyć to niech ide sam. A jak bylem u niego po drugim rozstaniu które to było przez messenger to mi że złością w oczach powiedział.. tak teraz nic do Ciebie nie czuję.
Forumowicz
14-06-2021, 18:21:02

Porzucony 2021-06-14 10:27:41
Dzięki za te słowa. W końcu ktoś mi przyznał rację że on jest chory. Ja poczekam chociaż nie wiem.ile to będzie trwalo. Nie wiem czy mam na co i czy będzie co zbierać ale mam nadzieje ze sie odezwie a ja musze się ogarnąć I miec sile na potem kiedy to sobie uświadomi że jak robił głupoty to ja się tylko martwiłem. Teraz jak się wydało co robił to się wogole nie przejął a na mnie jest wściekły że go sledze
Problem Porzucony to że mimo wszystkich krzywd jakich doznałeś od partnera, czekasz że się odezwie i ...może coś dalej z tego będzie? Sam potrzebujesz psychologa przyjacielu w tym przypadku odbiegając zupełnie od choroby/zaburzenia Twojego partnera.Bo jesteś porzucony !!!
Uczymy się przez całe życie...forum pomaga nie leczy
Początkująca
16-09-2022, 20:29:30

Treść zablokowana przez moderatora

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: