Reklama:

List otwarty do CPT w sprawie ŁAMANIA PRAWA W PSYCHIATRII !!! (133)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Opieka psychiatryczna

VIP
09-04-2013, 11:25:10

Ewunia, a skąd Ty możesz coś wiedzieć o mojej wrażliwości.....?
Masz rację zdrowa, ale od 16 lat z choroba psychiczną pod pachą.......może nie wiem co czuje człowiek chory psychicznie, ale wiem co czuje mój mąż.
Masz rację nie wiem w jakiej sytuacji byłaś, ale nie sądze byś w szpitalu psychiatrycznym musiała walczyć o życie......bo mój mąż tylko cudem z tego wyszedł.
Pozdrawiam i zdrówka życzę
WIĘCEJ WIARY W LUDZI
gość
09-04-2013, 11:39:06

Do ewunia7;
Co Ty jako obca osoba nieznająca ani Renatki ani jej męża możesz powiedzieć na ich temat.
Każdy chorobę bliskiej osoby przeżywa na swój sposób, ale też to zależy od rodzaju choroby inaczej przeżywa się jakieś przeziębienie, a inaczej ciężką chorobę.
Trzeba przez to przejść żeby wiedzieć, do tego trzeba być jeszcze osoba wrażliwą na ludzkie nieszczęście.
Alicja
gość
09-04-2013, 13:21:25

Alicjo - proszę przeczytaj uważnie całość / najlepiej 16 razy /
.... bo uprawiasz tu sztukę dla sztuki ....
Sztuka cierpi .... jak mówił mój kolega, bardzo mądry kolega
:)))
Pozdrawiam krasnoludki :))) ... i sierotkę Marysię też :)
Liderka opinii
09-04-2013, 17:14:10

Do Doroty
teraz ja nie rozumiem. Jakie linki, screeny, gdzie one sa?
O jakiej stronie mowisz, tej na facebooku?czy o mojej?
Bo jesli o mojej, to jest przyblokowana do czasu, gdy dostane informacje zzwrotna, ponadto strona jest w przebudowie i nie wyswietla sie - zmieniony zosta l index.
Takie rzeczy jak strona www sa poza tym elementem promocji koniecznej do zwerbowania odpowiedniej ilosci Wolontariuszy.
Jest to wiec jak najbardziej dopuszczalne.
Co do pomowien, to moga one, jak sie dowiedzialam, dotyczyc grup ludzkich i stowarzyszen - w trakcie rejestracji czy juz po niej.
A co do screenow i linkow, to nadal nie wiem o jakich mowisz.
Podkreslam, ze co do "falszywego stow." dysponuje dowodami na pismie, ktokolwiek by sie o nie nie ubiegal
Iza zaslubiona Szpitalowi....forever :)))
Liderka opinii
09-04-2013, 17:17:58

Dostałaś wszystkie namiary i słowem nie wspomniałaś????
wyjasnijmy prosze, nieporozumienie..wyzej to oczywiscie cytat..
gość
09-04-2013, 17:28:37

jolanet 2013-04-09 19:17:58 Dostałaś wszystkie namiary i słowem nie wspomniałaś????
wyjasnijmy prosze, nieporozumienie..wyzej to oczywiscie cytat..
Tutaj proszę mój cytat z wczoraj z adresem strony
dorota_wwa 2013-04-08 23:29:33 ....
Powstała strona propsychiatria.org.pl
Na niej prezes forum pisze m.in. o zbieraniu datków dla męża jej przyjaciółki, a opis jakos bardzo przypomina sytuację pewnej dziewczyny z forum, dawno jej nie było, bo mąż zmarł. Poza tym stowarzyszenie to pojawia się na facebooku. Stowarzyszenie jest z Łodzi. Czy powinnam jeszcze coś podać, bo są tam dane mailowe, telefoniczne, a na necie są dane założycielki, imię, nazwisko, zdjęcia, wykształcenie.
Czy tyle danych wystarczy? Nie chciałabym zostać oskarżona o ujawnianie danych osobowych, bo jednak ustawa i GIODO działają,
Chowam dumę do kieszeni, chciałam pomóc, ale widzę, że odebrano to zupełnie inaczej... Trudno, zajmę się tym tak po prostu. Bez oczekiwania na dobre słowo od Ciebie.
Nic nie zareagowałaś jak podałam ten link. A skoro nie było reakcji na ten adres to wyjaśnienie mogło być tylko jedno: nie rozpoznajesz adresu czyli, że to nie jest Twoja prawdziwa strona ale kogoś obcego.
Dlatego zrobiłam zrzuty z ekranów i mam je na kompie, bo chciałam zgłosić kogoś kto podszywa się pod Twoje Stowarzyszenie.
Liderka opinii
09-04-2013, 17:33:13

nadal do Doroty:
I wlasciwie dlaczego mowimy o ProPsychiatrii przy okazji listu otwartego Mihaello?
Skopiowalam tu moj z kolei list do IAPPY, zwrocilas moze uwage, jak sie tam podpisalam?
Toz na razie nie wolno mi inaczej..
po wyrazeniu zgody przez Instytucje decyzyjne na te inicjatywe, na strone wrzuci sie takze Statut..
widnieje w nim m in informacja, ze Czlonkowie zostali rzetelnie poinformowani o statusie prawnym ZAWIAZUJACEGO SIE Stowarzyszenia i akceptacje tego stanu rzeczy potwierdzili wlasnorecznym podpisem.
Dorotko jestem gotowa zapomniec o Twoim... pomysle, jezeli Ty przestaniesz stosowac wobec mnie powyzsze metody, prawdopodobnie z racji moich niewygodnych pogladow
gość
09-04-2013, 17:38:53

Iza, zastanów się co piszesz? Abstarh-ujesz od punktu odniesienia.
Jakie niewygodne poglądy? Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Tak jak jeden lubi banany, a drugi cytryny.
O czym chcesz niby zapomnieć? O jakim pomyśle?
O tym, że chciałam pomóc, że martwiłam się, że ktoś chce wykorzystać nazwę Twojego stowarzyszenia do niecnych działań?
Dalsza dyskusja nie ma sensu. Nie będę zniżać się do poziomu wyssanych z palca zarzutów.
Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to ja już nic nie poradzę.
Jeśli nie umiesz napisać po opublikowaniu przeze mnie adresu netowego strony:
"Dorota, to moja strona, ona jest prawdziwa, to nie jest fałszywka, wszystko jest legalne"
to tym bardziej nie poradzę. Sama sobie jesteś winna, że tak wszyscy to zrozumieli. I ja, i dziewczyny, i gość.
Nie strasz mnie pomówieniami, bo nikogo nie pomówiłam. Teraz to Ty mnie pomawiasz wmawiając mi, że działałam na Twoją szkodę.
Poza tym to nie jest wątek do takich dyskusji jak już wcześniej wspomniała Ewa.
Żegnam ozięble z domieszką ironii.
Liderka opinii
09-04-2013, 17:45:52

Ok, czyli chodzi Ci o fb, do ktorego dostep dawno utracilam z przyczyn technicznych.
Istotnie, siedzialam do 2 i 3 nad ranem piszac maile do roznych fundacji z prosba o Pomoc dla Meza Kowalowej.
Wybieralam sie nawet do kijowskiej kliniki EmCell w tej sprawie.
Prywatnie.
O Czlonkach - Zallozycielach zas mowi sie juz na zebraniu zalozycielskim, a od tego momentu do zgody na dzialalnosc dluga jeszcze droga (Ustawa, Prawo o Stowarzyszeniach, czytalas moze?)
W tym okresie posrednim jest to stow. w trakcie rejestracji, co zawsze podkreslam
Liderka opinii
09-04-2013, 17:54:02

Moze faktycznie nie zrozumialam, wiec
1. "Dorota, to nie jest falszywka i jest legalne"
2. Wyjasnilam o co biega z pomowieniami, to chyba Gosc uzyl pejoratywnych okreslen w typie "wyludzenie" , a nie Ty?
I moze napisz mi jeszcze, bo nadal nie wiem, o jakie niecnd dzialania Ci chodzilo?
Cos zlego dzieje sie ze mna..

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: