Reklama:

Pomóżcie proszę. Czy to może być Chad szybka zmiana faz? (27)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Zaburzenia afektywne dwubiegunowe - ChAD

Forumowicz
08-09-2020, 20:42:40

Kruszynka ..dlaczego? Nie możesz tak mówić podjęłaś decyzję która wymaga bardzo silnej woli i samozaparcia ...hospitalizacja i tutaj wielki szacunek i podziw dla Ciebie tak jak napisałem wcześniej ...OGROMNY SZACUNEK
gość
08-09-2020, 20:54:34

Kruszynka789 2020-09-08 22:10:27
Odechciewa mi się życia jak to wszystko czytam. Wychodzę z tego forum.... Poczułam się jak śmieć. Do tego kłamliwy.
Kruszynko789, nie przejmuj się bezsensownymi wpisami.
Masz prawo tu być , bo to miejsce dla osób potrzebujących wparcia i chcących pomóc innym.
Rozmawiałaś tu z różnymi osobami, dałaś im wsparcie, znajdziesz i dla siebie takowe.
A trollami internetowymi i manipulantami nie ma co zawracać sobie głowy.
Forumowicz
08-09-2020, 20:59:20

Witaj juliap czy odnosisz się do mnie teraz czy do AC? Bo ja podziwiam Ją(Kruszynka) i życzę Jej jak najlepiej...Kruszynka ja nie mówiłem o Tobie jestem przekonany że dasz radę ...a juliap powiedz mi na czym polegai bezsensowność mojej wypowiedzi (jeżeli chodzi o mnie ) i czekam ....bo pijesz do mnie ..a Ja Cię lubię ...a Ty tak łatwo i fajnie mnie obrażasz( zawsze to robisz ..no to zaczynaj Siostro....nowy epitet" troll"...ja spotkałem w swoim życiu kogoś takiego jak Ty ...zaskocz mnie i nie szukaj poparcia w środowisku forum które zmanipulowałaś, zapraszam do dyskusji juliap ..na początek zacznij mnie poniżać,wyśmiewać,dyskredytować to jak piszę i jaki mam słaby repertuar oraz umniejszać znaczenie moich wypowiedzi zaznaczając równocześnie ile Twoja osoba wniosła na to forum a Twoje zasługi w postaci pomocy innym nie mają granic ...a chadnie biedna czeka .
gość
08-09-2020, 21:27:22

Treść zablokowana przez moderatora

Forumowicz
08-09-2020, 22:04:28

Ac jaka aluzja ? Bo nie wiem o co chodzi?...Szyfrowanie postów na forum ? nigdy się z tym nie spotkałem ..ciekawe będę musiał to wdrożyć, sens wypowiedzi można odczytać w różnych pasujących dla nas aspektach ich znaczenia, oraz wartości merytorycznych ..bardzo frapujące doświadczenie ,dobre naprawdę postaram się więcej dowiedzieć na ten temat.. mnie AC absolutnie nie obraziłeś ja Ciebie też nie miałem zamiaru. Pozdrawiam
gość
08-09-2020, 22:13:54

Mohic,
co Ty taki najeżony? SSL to szyfrowanie htpp ...,inaczej,to jest ta kłódka przed "psychiatria.pl".To termin informatyczny.Jeszcze ok.rok temu ,po najechaniu myszą w to miejsce ukazywał się napis
"połączenie nie jest bezpieczne-wchodzisz na własną odpowiedzialność"
Capisco?
Forumowicz
08-09-2020, 22:49:53

AC szyfrujesz swoje wypowiedzi? Nie jestem" najeżony" tylko ciekawy ot tak trochę niedouczony po prostu nie mam takiej wiedzy jak Ty i mam prawo do tego żeby o tym nie mieć pojęcia ...Pozdrawiam

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: