Nie sądzę, że to przez Ciebie, nie bądź taka krytyczna, błędy popełnia każdy,ale jeśli umiesz już rozpoznać co jest dobre a co było błędem,to jestes na dobrej drodze,żeby zmienić swoje życie. Miećświadomość to naprawdę dużo. Pozdrawiam
ale błąd można popełnić raz, dwa razy, czy pięć...ale nie notorycznie ten sam "błąd" popełniać... to nie jest takie proste zmienić swoje życie.. :[ szczególnie jak się go wcale nie chce..
Hej wszystkim. Jak wam miną dzien? Ja dzis zaniosłem dwa podania w sprawie pracy i będe dalej to robil. Powiem wam że ta dziewczyna co zerwała ze mna to boi sie życia, boi się że nie bedzie miała wystarczająco dobrze by zapewnić byt sobie i swojej rodzinie. Ja mowie że będzioe dobrze a ona kiedy? Ja mowie że chce z nią coś razem zrobić a ona mówi że nie damy rady. Jeszcze tak dalem i pienie wszystko z siebie wyzuci. Mozećie mnie nazwzc wariatem ale czuje że moge jej jakos pomóc.
Hej. Musze wam coś powiedzieć. Jeszcze jakies 20 min. temu zależało mi nia niej a teraz nic. Nie zależy mi na niej jak na dziewczynie tylko jak na koleżance. Nie wiem czemu tak sie stało. Leżałem na łóżku i taka przyszła mi myśl i teraz tak czuje.