Reklama:

Takie tam PITU-PITU (343)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Kółko wsparcia psychicznego

Liderka opinii
24-04-2021, 12:58:22

Jewgienij_oniegin 2021-04-24 14:54:26
Służącą to nie sprzątaczka żabciu inny zakres działań.
A Ja już zaczęłam robić listę w czym by mnie mogła wyreczyć eh, życie jest niesprawiedliwe
"Pamiętaj,że wszystko można zacząć od nowa.Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów . :)"
Wtajemniczony
24-04-2021, 13:08:58

Ewcia kotku proponuje masaż relaksacyjny. Następnie założysz takie specjalne ładne wdzianko z koronkami przeznaczone dla służących i razem wspólnie zrobimy porządki.
Curvus vitae
Liderka opinii
24-04-2021, 13:11:43

Aż się poplulam kawą 😅jak to przeczytałam. Dobra to ja idę te podłogi ogarnąć
"Pamiętaj,że wszystko można zacząć od nowa.Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów . :)"
Wtajemniczony
24-04-2021, 13:18:00

Miłej pracy kotku
Curvus vitae
Komentator
24-04-2021, 13:58:12

Cyt.Jewgienij-"Ziomek nie uważam się za gościa. Wręcz przeciwnie ja, ty i reszta użytkowników tworzymy forum, dzięki nam forum żyje. Bez nas forum nie istnieje. Moderatorzy to jest tylko dodatek do forum. Niestety tutaj są beznadziejni moderatorzy. Jest totalny bałagan,jakieś bezsensowne blokowanie postów, zostawianie postów które faktycznie są szkodliwe, brak bezpośredniego kontaktu z moderatorem. Można wymieniać i wymieniać. Szkoda czasu."
Widzę że mamy odmienne postrzeganie tego forum ,natomiast nasza pozycja jest taka ,a nie inna. To podobnie jak z tym jajkiem i kurą- niby z jajka wykluwa się kura ,ale bez kury nie byłoby jajka.
Czyż zatem nie jesteśmy tu wszyscy gośćmi?
Spójrz na to pozytywnie ,gdyby nie to forum nie poznałbym tak inteligentnego, błyskotliwego,przystojnego,niezastąpionego, wysportowanego,oszałamiającego,powściągliwego,skromnegoponadprzeciętnego..................................................................................
lowelasa jakim jesteś bez wątpienia Jewgienij.Uf ... po prostu można cie przedstawiać w samych superlatywach a Ty wciąż taki skromny wobec wszystkich.
Tak spójrz na to z tej strony.
Wtajemniczony
24-04-2021, 14:13:02

Ziomuś to nie jest dobre porównanie. Moderator nie jest twórcą portalu tylko jednym z nas. Twórca/ właściciel portalu psychiatria możesz nazwać kurą. Moderator to jest jakiś łebek z łapanki i taki decyduje który post jest właściwy, a który do odrzutu.
Curvus vitae
Komentator
24-04-2021, 15:07:23

Jewgienij_oniegin 2021-04-24 16:13:02
Ziomuś to nie jest dobre porównanie. Moderator nie jest twórcą portalu tylko jednym z nas. Twórca/ właściciel portalu psychiatria możesz nazwać kurą. Moderator to jest jakiś łebek z łapanki i taki decyduje który post jest właściwy, a który do odrzutu.
Tak to widzisz- Ok ,ale jest częścią tego systemu(tego forum)a to predysponuje go do bycia gospodarzem.On pracuje pewnie tutaj,ale to nie zmienia faktu że wykonuję swoją pracę ,mało tego nie podejmując odpowiednich działań pewnie byłby z tego rozliczony .
Spójrz na to pod takim kątem.
Robimy falę i hosanna na forum
Wtajemniczony
24-04-2021, 15:59:12

Mirku. Wczoraj bliżej nieokreślony nicpoń pod nickiem kimcha czy jakoś tak nazwał naszego forumowego gałganka mohica cyt." skamlącą małpką" . Następnie ja owego kimchi nazwałem szparką. Mój post został zablokowany natomiast tego niezbyt mądrego nicponia nie. Czy wg ciebie drogi Mirku moderator postąpił sprawiedliwie czy nie, czy takie działania moderatora może doprowadzić do konfliktu czy też nie?
Curvus vitae
Wtajemniczony
24-04-2021, 16:55:09

Życzę wam moi kochani przyjemnej pogawędki, miłego wieczoru, kolorowych snów. Wszystkim tego życzę, tobie też moderatorze. 😁
Curvus vitae
Forumowiczka
25-04-2021, 16:55:08

Mohic jest ok. tylko nie chce powiedzieć jak ma na imię. Ja go bardzo lubię bo ma zielone oczy

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: