Reklama:

Terapeuta (11)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychoterapia

Początkująca
13-03-2021, 19:53:29

Witam. Mam pytanie jak zwracacie się do swojego terapeuty? Mam za sobą 2 sesje i troszkę dziwnie, bo zwracam się do terapeuty bezosobowo 😉Podczas pierwszej sesji terapeuta zwracał się do mnie na pani, ale podczas drugiej już na ty. Dodam, że jest ode mnie kilka lat młodszy. Pozdrawiam
gość
14-03-2021, 11:46:56

Mów do niego mój tygrysku na pewno mu się spodoba.
Alleluja i do przodu
Komentator
14-03-2021, 12:47:09

Forma per Ty, ma na celu zbudowanie bliższego kontaktu z pacjentem i sprawieniu że bardziej zaufamy naszemu terapeucie.
Nie buduj u siebie uprzedzeń, bo ta forma po prostu nic nie znaczy, chyba że dostrzeżesz dziwne spoufalanie się z Tobą i oznaki niekompetentnych zachowań. To już co innego , a tym czasem, po amerykańsku "heloł"
Pozdrawiam
gość
14-03-2021, 14:05:42

Jestem ciekawy w jakimś sensie potulna30 jest taka potulna.
Alleluja i do przodu
Forumowicz
14-03-2021, 16:34:44

Doktor_Frankenstein 2021-03-14 15:05:42
Jestem ciekawy w jakimś sensie potulna30 jest taka potulna.
o czym myślisz ?
Uczymy się przez całe życie
gość
14-03-2021, 16:49:54

Dokładnie myślę o tym co ty ziomuś. Freud chyba coś pisał na ten temat, i ja mu wierzę.
Alleluja i do przodu
Forumowicz
14-03-2021, 17:09:55

Nie wierzysz tylko myślisz i skłaniasz się do tego co dla Ciebie jest jak zauważyłem priorytetem ...kobieta,dziewczyna ...masz ją ? jesteś w związku(przystojny jesteś) czy Cię zostawiła ? Czy się obawiasz odezwać,zagadać do nazwijmy to obiektu Twoich westchnień i marzeń (zaśmiecamy wątek )
gość
14-03-2021, 17:26:10

Wiesz co to jest skrót myślowy? Chyba nie wiesz. Wszystko trza ci tłumaczyć jak małemu dziecku. Wierzę w jego teorie bo tych teorii są setki a ja se mogę wmówić, że każda jest właściwa taki mam elastyczny umysł. Akurat ta teoria przypadła mi do gustu. Bo ludzie to zwierzęta w większości kierują się głównie prymitywnym instynktem żreć, kopulować i przetrwać a na końcu tej drogi jest niebyt lub życie wieczne, ale mało kto się nad tym zastanawia. Dlatego na świecie jest bajzel i wszystko zmierza ku zagładzie. Dziewczynę oczywiście mam i jestem mega przystojny. Mało która mi się oprze, zdobywanie kobiet jest takie proste, że aż mnie to nuży. W sumie to one mnie zdobywają i tyle w temacie. Ziomuś czytaj dokładnie co piszę i się ucz bo to potęgi klucz zapamiętaj te mądre słowa.
Alleluja i do przodu
Forumowicz
14-03-2021, 17:35:40

Ok sory Doktorze ..naturalnie wierzysz w to co chcesz ...? Zazdroszczę powodzenia.Pozdrawiam Frankstein
gość
14-03-2021, 17:51:36

Poczucia humoru to chyba ty nie masz tak mi się coś widzi. Przyjmujesz chyba za dużo forumowych treści na klatę, myślisz o tym bez przerwy. Każdemu chcesz pomóc, a wiesz że od tego można w końcu sfiksować. I będzie lipa Mohic.
Alleluja i do przodu

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: