Reklama:

Trittico xr (34)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Depresja

Początkujący
23-02-2022, 13:31:52

Dzień dobry jestem tu nowy,mam pytanie, szukałem leku, który nie zaburza funkcji seksualnych, lekarz przepisał mi trittico xr, czułem się bardzo dobrze po nim Tylko jako efekt uboczny miałem zerową koncentrację i pamięć, pustka w głowie jak i w czasie depresji, wcześniej brałem asentre i pamięć mi wróciła, ale libido zerowe.czy ktoś z Was miał taki problem i czy z czasem pamięć by wróciła czy muszę szukać innego leku, teraz lekarz przepisał moklomebid, już sam nie wiem co robić pozdrawiam
Komentator
23-02-2022, 14:48:38

Witam...
jest kilka opcji pobudzenia libido i utrzymania wzwodu.Można działać bardzo bezpośrednio środkami typu - Tadalafil, który cieszy się sporą popularnością.Dodatkowo nie kolidowałby z innymi lekami, gdyż ma odmienny mechanizm działania, niż trittico, asentre.Łączyć już nie wolno byłoby z ostatnim przez ciebie napisanym, bo to MAO - A więc mogłoby dojść do interakcji.Ode mnie... można poprawiać funkcję kognitywne ( pamięc, zapamiętywanie, koncentracje, uwage - hipokamp ), środkami z wysokiej półki - modafinil - wychwyt zwrotny dopaminy i noradrenaliny, wychwyty skutecznie poprawiające sprawność umysłową.Dodatkowo silnie oddziałują na libido poprawiając ukrwienie narządów płciowych.Jak można domyśleć się takie działanie przekłada się na wiele płaszczyzn, w tym i dochodziłoby do redukcji depresji.Warto więc zastanowić się nad włączeniem jednego, bądź drugiego, a może nawet obu leków.Tyle, że takie rozwiązanie poleciłbym przede wszystkim osobom znającym swój organizm.
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Początkujący
23-02-2022, 15:48:06

Czyli asentre z adaliftem nie mogę łączyć by osiągnąć wzwód?
Komentator
23-02-2022, 15:55:33

Można przyjmować jeden i drugi, tyle, że proponowałbym dla pewności zachować odpowiedni odstęp, np dwóch godzin.
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Komentator
23-02-2022, 16:31:23

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
23-02-2022, 17:53:41

Na razie nie przyjmuje,bo nie jestem w związku już, wcześniej brałem jedną rano,bo nabawiłem się zaburzeń erekcji w związku, poprzez presję że zawsze musi się udać i jak nie wyszło to fochy partnerki i złość i zablokowałem się psychicznie.. teraz boję się seksu w nowej relacji że znowu się powtórzy sytuacja:) tak to bym brał trittico bo po nim libido było wysokie i erekcja też ale ta pustka w głowie była tragiczna, brałem brintelix ale dramat skutki uboczne, też nie było to, został mi Tylko aurix monoklemebit czyl jak to się tam pisze nie mam już siły,bo wiem, że muszę być na lekach ale te zaburzenia seksualne są nie do zaakceptowania
Komentator
23-02-2022, 18:42:35

Dziękuję za informację.
Tak naprawdę u ciebie jeżeli coś będzie się działo, to będzie o charakterze przede wszystkim psychicznym.Oczywiście lek doda pewności siebie, ale może w trakcie okazać się niewystarczającym, gdyż mogą dojść poważne czynniki psychofizczne.Ważne żeby obserwować siebie i wyciągać wnioski.
Początkujący
23-02-2022, 22:08:06

Ciekawe jak sobie radzić teraz z tym,seksuolog powie co zawsze muzyka zrelaksować się itp ,ale w głowie myśl przed porażka której pozbyć się nie można.. jakieś pomysły
Komentator
23-02-2022, 22:30:39

Skąd wiesz ? Byłeś już kiedyś ? To jednak specjalista więc może nie będzie aż tak mało profesjonalnie, jak napisałeś.Zawsze zresztą można wziąść tadafinil... to dobry środek.Doda też i pewności siebie.Zresztą sam doskonale wiesz.
Początkujący
25-02-2022, 14:49:01

Byłem, pogadał i przepisał sildenafil w dawce 150 , prawie wylewu dostałem.
Ponawiam pytanie czy brak pamięci i koncentracji, splątanie wynikające z brania trittico przejdzie z czasem czy muszę zmienić lek pozdrawiam

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: