Reklama:

Witamy nowego moderatora - jolanet (119)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Kółko wsparcia psychicznego

Liderka opinii
06-06-2012, 22:53:13

jasne że Tak, wiesz Aniu że ja nie mogę patrzeć na jakieś bluzgi lub cos w tym stylu także jestem czujna ;)
Iwka [url=http://slub-wesele.pl/][img]http://s1.suwaczek.com/20110827310120.png[/img][/url]
gość
06-06-2012, 23:56:10

Cieszę się ,że nie jestem z tym problemem sama. Redakcję naszą tez denerwuje obrażanie użytkowników.
gość
06-06-2012, 23:57:43

Iwonka, myślę że nam Iza pomoże i całość portalu będzie lepiej prosperować. Z góry dziękuję za wsparcie :)
gość
07-06-2012, 07:11:42

Jeśli to, co pisał "Gość", miało być obrażaniem... Obrażanie się o coś takiego z waszej strony jest dziecinadą. Jeśli mamy się tu nawzajem adorować, to lepiej sobie stąd pójdę, pisanie tutaj mija się z celem. A teraz i na mnie się wyżyjcie, śmiało.
VIP
07-06-2012, 07:44:01

Otto bez przesady, jest tu wiele watków, każdy może pisać....nikt sie nie będzie na Tobie wyżywał, bo tu nie ring....mam nadzieję że zostaniesz.....pozdrawiam
gość
07-06-2012, 09:11:54

Ta moja przesada była nieco przerysowana. Dlaczego? Bo bronię własnego funkcjonowania tutaj. Póki co lektura forum, a także okazyjne pisanie postów, sprawia mi przyjemność. I w związku z tym, że sam czasem bywam zgryźliwy - nawet jeśli nie mam takiego zamiaru, a najczęściej nie mam - chciałbym nieco skonkretyzować pojęcie "obrażania" kogoś na forum. Bo jak dla mnie "gość" nikogo nie obraził.
gość
07-06-2012, 09:13:52

Jolanet witamy w roli moderatora gratuluje :)
Liderka opinii
07-06-2012, 09:16:52

Jolanet witamy w roli moderatora gratuluje :)
Zapomnialam sie wczesniej zalogowac :/
gość
07-06-2012, 12:08:51

Nam chodzi o to,że obrażanie słowne nie jest na porządku dziennym. Nie będę przytaczać słów jakie padają. Jak będziemy szanować się wzajemnie to będzie miło na portalu.
gość
07-06-2012, 15:20:01

otto 2012-06-07 11:11:54 Ta moja przesada była nieco przerysowana. Dlaczego? Bo bronię własnego funkcjonowania tutaj. Póki co lektura forum, a także okazyjne pisanie postów, sprawia mi przyjemność. I w związku z tym, że sam czasem bywam zgryźliwy - nawet jeśli nie mam takiego zamiaru, a najczęściej nie mam - chciałbym nieco skonkretyzować pojęcie "obrażania" kogoś na forum. Bo jak dla mnie "gość" nikogo nie obraził.
Brawo Otto! Ja też nie widzę nic obraźliwego w postach "gościa", nie padły żadne obraźliwe słowa, jedynie stwierdzenie faktu. Masz rację że to "dziecinada" ze strony dorosłych kobiet. Krytyka może być twórcza i trzeba czasami wyciągnąć z niej wnioski i zadać sobie pytanie: "Co autor miał na myśli pisząc taki post, a może faktycznie miał rację i trzeba coś zmienić w moim postępowaniu?"
Ale po co wyciągać wnioski, lepiej się obrażać jak dziecko i wcale nie dorastać ucząc się od innych
A tak na marginesie Aniu - "goście" to też użytkownicy tego forum, a nie jacyś intruzi. Pozdrawiam

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: