Reklama:

Co mam robić ? (1404)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychoterapia

Forumowiczka
12-01-2021, 05:16:21

Dzień dobry i miłego dnia
Forumowiczka
12-01-2021, 19:23:21

Lęk i strach to dwa odmienne stany emocjonalne, które towarzyszą każdemu z nas. Zaliczane są one do zaburzeń somatycznych i pojawiają się w sytuacjach gdy się czegoś boimy. Ostrzegają nas przed różnego rodzaju niebezpieczeństwami i zagrożeniami. Lęk zaliczany jest do najczęściej spotykanych objawów psychopatologicznych. W większości przypadków ma charakter irracjonalny. Strach aktywowany jest w obliczu realnego zagrożenia. Kiedy mówimy o lęku, a kiedy mamy do czynienia ze strachem?
I miłego wieczoru dla wilka Alfa-bardzo Ciebie kocham.
Forumowiczka
16-01-2021, 08:49:08

I miłego dnia dla tych co śpią żeby pracować mógł ktoś
Forumowiczka
15-02-2021, 11:09:07

No to ruszamy. Jestem w autobusie Toruń - Dzialyń i witaj przygodo cdn.
Forumowiczka
16-02-2021, 07:18:11

A było to tak:
Tylko On i ja i czarno-biały świat. I słońce i dużo śniegu. I po drodze pięć jezior. Cztery jeziora na drodze z Działynia do Dąbrówki przez Liciszewy. Piąte w Kikole. W domu jestem o godz. 19.
No i było jeszcze spotkanie z pięcioma psami w tym jeden dosyć duży. Trochę się bałam ale sobie z nimi pogadałam i sobie poszły. Pózniej w okolicach Liciszew kolejny piesek /śliczny trochę podobny do owczarka niemieckiego, mniej więcej ok. roku/. Szedł razem ze mną ok. 2 km.
Forumowiczka
18-02-2021, 09:55:55

I było tak pięknie. Trzeba to powtórzyć.
Pokochaj mnie lesie mój, Kochajcie mnie ranne mgły .....
Forumowiczka
20-02-2021, 07:37:25

I powtórzyłam. I było pięknie. Mniej więcej 10 km. na prawie zupełnym "bezludziu" a dokładniej Działyń, Przystań, Liciszewy, Dąbrówka, Wymyślin, Wola. Lasu nie było ale były jeziora i mgły też były co prawda nie poranne. I spotkałam psa który towarzyszył mi od Wymyślina do Woli.
I pozdrawiam misia grizli z Panku Narodowego Denali
Forumowiczka
21-02-2021, 08:18:48

Tytułem wstępu:
Pogoda piękna aż chce się żyć a dokładniej daleko, daleko ... do plecaka co konieczne i tam gdzie mnie nie ma
Forumowiczka
21-02-2021, 19:00:35

Ze snu zimowego budzą się zwierzęta,
tyle ich dokoła, że trudno spamiętać!
Całą długą zimę w jaskini przesiedział
ten brunatny olbrzym. Strzeżcie się ...(niedźwiedzia)
Forumowiczka
22-02-2021, 11:28:19

Pan jest moim pasterzem nie brak mi niczego. Pozwala mi leżeć na zielonych łąkach. Chociażbym chodziła ciemną doliną zła nie uleknę się.

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: