Reklama:

jak wyleczyc albo czym zastapic alkoholizm (38)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Uzależnienia

Komentatorka
22-02-2017, 14:57:38

Więc autorze wątku , co dalej zamierzasz ? co z Twoim piciem ?
Miłość to je­dyny sens te­go sza­lone­go snu, w ja­kim jes­teśmy uwięzieni.
gość
22-02-2017, 15:23:28

kielonek zachowuj sie , trzymaj fason....
gość
22-02-2017, 15:46:37

kazda kase przepieprzam w kanal swiat jest nie do przyjecia
gość
22-02-2017, 15:46:46

Właśnie wypiłem piwko i wiecie co mam chęć na następne :) Nie Będę sobie żałować w końcu to moje życie
gość
22-02-2017, 16:00:12

piw to za duzo wypic trzeba az sie porzygac mozna, to trzeba sie zaopatrzyc w wina lub kielonki, ostatnio nacieram to pierwsze dla odmiany
gość
22-02-2017, 16:06:18

zaraz dla odmiany zrobie drina masz racje W końcu jak moje życie to się bawić Jedyna chyba wartościowa rzecz w tym naszym snu to Alkohol i stany po nim
gość
23-02-2017, 17:46:09

jako autor watku musze przyznac ze nie ma tu fachowej pomocy, liczac na sama nazwe tej strony, oprocz zdan osob ktore powiedzialy `przestan pic i zglos sie do AA` czego nigdy w zyciu bym nie zrobil sa tez zdania a co tam , ja mam tak samo, heh brawo, no i co......
gość
23-02-2017, 17:54:09

Autor wątku a co ci mam doradzić jak mam tak samo teraz pije piwo zaraz mecz i dalej picie. Jak chcesz coś zmienic to nie pij ja pije bo chce, smakuje i jak sie wykoncze umre tak jak chce wiec u mnie spoko. jezeli masz problem zastąp to narkotykami jest to jakies rozwiazanie albo przedawkuj leki tez bedzie podobny efekt albo zatruj sie czyms bedzies wymiotywac . a jak szukasz zlotego srodka to nie pij kazdy robi co chce.
Liderka opinii
23-02-2017, 22:34:20

Hm a ja myślę ,że oprócz ważnej rzeczy jaką jest zgłoszenie się na terapię osoby uzależnionej bądz na AA ważne jest zapełnienie tej pustki po piciu. Osoba pijąca ma zaburzone funkcjonowanie , każdy stres, niepowodzenie czy nawet chwile szczęścia są powodem aby się napić. Moim zdaniem trzeba nauczyć się wypełniać tą lukę. Jak? a np. wysiłkiem fizycznym chce ci się pić -idz pobiegaj, idz na rower, idz na siłownię, idz na jakiekolwiek zajęcia ruchowe:) wróć do rzeczy które kiedyś dawały ci radość- granie na gitarze, malowanie, grzebanie w ogródku, taniec cokolwiek! by tylko zapełnić tą lukę. Moja mama osoba uzależniona-nie pije 9 rok zaczeła uprawiać nordic walking, czyta dużo książek, uprawia sobie warzywa w ogródku, jeździ dużo na rowerze :) powodzenia i wytrwałości życzę
gość
23-02-2017, 22:39:03

Heheh a Ja miałem okres lepszy i gorszy a teraz znowu chce pic i się zabić :) Już nikomu nie zaufam ze bedzie lepiej :( To już mój koniec pomogę jeszcze jednemu drugiemu już zaczynam dzielić majątkiem
i spadam z tego świata :) Wybieram moje lepsze jutro właśnie oglądam moje fotki jak miałem 18 lat
kurcze jaki byłem zaje...bisty hehe ale to już przeżyłem dzięki ża te lepsze i gorsze lata
*** jak zawsze to ja

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: