Reklama:

Nasze smutki i nasze radości (26915)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
16-01-2022, 14:55:50

Też lubię czytać książki, kilka kupiłam ale częściej korzystam z biblioteki i jeśli któraś naprawdę mi się spodoba to wtedy sobie kupuję, ostatnio pozytywne wrażenie zrobiła na mnie książka "Dom w Riverton" Kate Morton.
Komentator
16-01-2022, 16:46:53

Interesująca fabuła...
w twojej drogi jednej kobiety i drugiej rozchodzą się, a w tej - moje śliczne tragedia łączy nieprzepadające za sobą siostry.Motyw samobójstwa pojawia się, jak i w mojej, jak i twojej książce.W mojej dodatkowa pojawia się, przemoc seksualna, porwania, morderstwa, sadomasochizm.Dzieję się, naprawdę dzieję.
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Komentator
05-02-2022, 14:23:42

Uuu... widzę, że smutki i radości nieco podupadły na zdrowiu.Może jakiegoś stymulanta do tych SSRI trzeba spróbować, by tchnąć życia ? Buu... możnaby nad tym pomyśleć.
Miłej soboty
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Komentator
12-02-2022, 15:14:10

Raz jeszcze uuu... czuję bardzo wyraźną ciszę w temacie.Ciszę tak cichą, że aż dryfuję na morzu śródziemnym pełen wiary w innych i siebie.
Tymczasem...

wróciłem po dłuższym czasie do zapachów, które stały sobie bezpiecznie, czekając aż się nimi na nowo zainteresuje.
Miłej soboty
Komentator
16-02-2022, 16:46:58

Witam smutki i radości !
Troszkę zapachu, by rozbudzić zmysły...

Wszystko staje się lepsze, bardziej jaśniejsze, czystsze, bardziej doskonałe.Na tyle, iż zachęca do dalszego, wartościowego działania.
Pozdrawiam
Komentator
16-04-2022, 22:15:26

Wszystkim forumowiczom wesołych świąt
Początkująca
21-04-2022, 17:50:49

Rzadko tu jakoś zaglądam postaram się być aktywniejsza. Swięta mi przebiegły spokojnie a wam? teraz niedługo majówka ...a po majówce prawdopodobnie urlop dostanę ;)
Komentator
21-04-2022, 21:46:20

Czułem święta... cieszy mnie to że mogłem poczuć święta.
Teraz... nowy nabytek.

Twój dziennik - Twój dziennik - Styczeń, Luty, Marzec, Kwiecień itd.
Miłego następnego dnia.
Początkująca
24-04-2022, 10:47:44

Wiele pozytywnych recenzji czytałam o książkach Reginy Bett.
Komentator
24-04-2022, 14:37:12

Spróbuj poważnie pomyśleć nad kupnem, bo naprawdę warto.Można wdrożyć w życie przeczytane lekcje

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: