Też lubię czytać książki, kilka kupiłam ale częściej korzystam z biblioteki i jeśli któraś naprawdę mi się spodoba to wtedy sobie kupuję, ostatnio pozytywne wrażenie zrobiła na mnie książka "Dom w Riverton" Kate Morton.
Interesująca fabuła... w twojej drogi jednej kobiety i drugiej rozchodzą się, a w tej - moje śliczne tragedia łączy nieprzepadające za sobą siostry.Motyw samobójstwa pojawia się, jak i w mojej, jak i twojej książce.W mojej dodatkowa pojawia się, przemoc seksualna, porwania, morderstwa, sadomasochizm.Dzieję się, naprawdę dzieję.
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Uuu... widzę, że smutki i radości nieco podupadły na zdrowiu.Może jakiegoś stymulanta do tych SSRI trzeba spróbować, by tchnąć życia ? Buu... możnaby nad tym pomyśleć. Miłej soboty
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Raz jeszcze uuu... czuję bardzo wyraźną ciszę w temacie.Ciszę tak cichą, że aż dryfuję na morzu śródziemnym pełen wiary w innych i siebie. Tymczasem... wróciłem po dłuższym czasie do zapachów, które stały sobie bezpiecznie, czekając aż się nimi na nowo zainteresuje. Miłej soboty
Witam smutki i radości ! Troszkę zapachu, by rozbudzić zmysły... Wszystko staje się lepsze, bardziej jaśniejsze, czystsze, bardziej doskonałe.Na tyle, iż zachęca do dalszego, wartościowego działania. Pozdrawiam
Rzadko tu jakoś zaglądam postaram się być aktywniejsza. Swięta mi przebiegły spokojnie a wam? teraz niedługo majówka ...a po majówce prawdopodobnie urlop dostanę ;)