Reklama:

Nasze smutki i nasze radości (26915)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

Forum: Psychiatria - grupa dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
05-06-2022, 06:48:47

I jak ci tam? Miłego dnia.
Komentator
05-06-2022, 19:24:27

Jestem stabilnym.Natomiast w szpitalu trzeba mieć jakieś zajęcie, więc zacząłem spacerować po korytarzu.Jakoś leci czas.Nadal mam myśli dotyczące chęci zwracania do domu.Przypuszczam, że zostaną ze mną do samego końca pobytu w szpitalu.Bardzo szkoda, że tak wszystko ułożyło się.Co bardzo interesujące osoby po których kompletnie nie spodziewałem się empatii wykazują się dobrym słowem.Najważniejsze przetrwać ten trudny czas i leczyć się.
Trzymajcie kciuki
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Komentator
06-06-2022, 08:24:07

brendi314 2022-06-05 21:24:27
Jestem stabilnym.Natomiast w szpitalu trzeba mieć jakieś zajęcie, więc zacząłem spacerować po korytarzu.Jakoś leci czas.Nadal mam myśli dotyczące chęci zwracania do domu.Przypuszczam, że zostaną ze mną do samego końca pobytu w szpitalu.Bardzo szkoda, że tak wszystko ułożyło się.Co bardzo interesujące osoby po których kompletnie nie spodziewałem się empatii wykazują się dobrym słowem.Najważniejsze przetrwać ten trudny czas i leczyć się.
Trzymajcie kciuki[/CYTAT
Brendi trzymaj się , jestem z Tobą i trzymam za Ciebie kciuki!!!
Pomimo tego że masz problem stajesz na wysokości zadania i pomagasz ludziom dobrym słowem i wiedzą. która jest Twoim niezaprzeczalnym atrybutem. Po prostu jesteś dobrym człowiekiem tylko genetycznie zostałeś obdarzony pewnymi dysfunkcjami. Aczkolwiek odwracając postrzeganie tej historii, bez tych genów nie byłoby Cię tutaj na tym forum w ogóle. Tak ,czy owak miło mi Cię poznać - pomagaj dalej ludziom i nieś dobre słowo. Takim Cię lubię i zresztą nie tylko ja. Życzę szybkiego powrotu do domu. Pozdrawiam mistrzu!
Komentator
06-06-2022, 09:53:53

Dziękuję za bardzo pozytywną wiadomość.Jestem kolejny dzień w szpitalu i czuję się dobrze.
Nadzieja jako światełko w tunelu... umiera razem z nami, by dać nam nowe życie wieczne.
Liderka opinii
08-06-2022, 04:06:30

Jestem totalnie rozsypana mam mnóstwo problemów i nie widzę cienia szansy na pozbieranie się. Straciłam wszystko na czym mi zależało. W lutym miałam próbę samobójczą i jedno wiem na pewno, że tabletkami tego nie zrobię. Nie mam siły na podjęcie jakiejkolwiek próby ratowania się wszystkie problemy mnie już totalnie przerosły.
"Pamiętaj,że wszystko można zacząć od nowa.Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów . :)"
Komentator
08-06-2022, 08:57:52

Witam Zolza. Wiesz że zawsze możesz do mnie zadzwonić. Nie zapominaj że Ty kiedyś pomagałaś ludziom i ludzie chcą Ci teraz w ramach rekompensaty pomóc. Nie jesteś sama, podaję Ci pomocną dłoń, bo wiem przez co w życiu przeszłaś. Chcę Ci wskazać to światełko w tunelu za którym być może zechcesz pobiec. Wszystko w Twoich rękach , a ja jestem w razie coś do Twojej dyspozycji - pamiętaj o tym. Pozdrawiam, trzymaj się - NIE JESTEŚ SAMA !!! -
Liderka opinii
08-06-2022, 10:55:31

Prana dziekuje poślij mi na priv bo mam nowy telefon i nie mam.
"Pamiętaj,że wszystko można zacząć od nowa.Jutro jest zawsze świeże i wolne od błędów . :)"
Forumowicz
08-06-2022, 12:29:01

Zołza, zacznij tutaj pisać, to może dojrzysz światło w tunelu. A jak nie teraz to na pewno puzniej. Próbowałaś już psychoterapii, to pomaga w rozwiązywaniu problemów.
You'll never live if you're just too scared to die...
Forumowicz
08-06-2022, 12:37:55

A tak z innej beczki, to zaburzone osoby nie powinny zakładać żadne związki, to tylko nam szkodzi.
You'll never live if you're just too scared to die...
Forumowiczka
08-06-2022, 19:29:12

brendi314 2022-06-04 15:39:36
Witam wszystkich.
Czeka mnie przymusowa przerwa od forum, bo jestem od poniedziałku tego tygodnia w szpitalu psychiatrycznym po próbie - połknięcie czterdziestu tabletek haloperidolu plus dźgnięcie nożem w szyję.Zgodziłem się na dobrowolne leczenie w placówce.Dostaje leki akineton, kwetiapina i lorafen ( lorazepam ).Diagnoza różniąca się od innych, bo m.in ChAd epizody mieszane.Wiele wskazuję, że jestem chadowcem z bardzo możliwym zaburzeniem osobowości, depresją, agorafobią, dysmorfofobią, i zaburzeniem obsesyjno - kompulsywnym w przebiegu którego dochodzi to urojeń i powtarzających się rytuałów.Teraz jest stabilnie pomimo tego że nie ma co robić w szpitalu.Wstaje z łóżka i chodzę, pisze smsy, czytam najważniejszą katolicką księge, i próbuje przetrwać ten trudny
Proszę o trzymanie kciuków.
Pozdrawiam
No to musiało Ciebie niezle poruszyć po 40 szt. haloperidolu. Mnie po 1 tabletce niezle telepało. Prawie jak elektrowstrząsy na własne żądanie-prawda?
Szczególny rodzaj terapi.

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: