Reklama:

Alkoholizm - mąż zdecydował się na leczenie (101)

zaloguj się, aby wykonać akcję na forum

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Uzależnienia

gość
28-08-2016, 20:57:25

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-08-2016, 21:58:58

Brzmi to trochę jak reklama, ale i tak gratuluję i życzę powodzenia :)
Początkujący
29-08-2016, 15:30:26

Szczerze doradzam dobrze się przygotować na powrót męża. Terapia to dopiero początek drogi do trzeźwego życia. Życzę powodzenia i wytrwałości.
gość
06-09-2016, 11:20:54

Odwyk jest jak najbardziej wskazany. Sam jestem po odwyku w Ściejowicach w Ośrodku Wiosenna. To było trudnych kilka tygodni, ale było warto. Odmieniło to moje życie. Zmieniłem się.
gość
06-09-2016, 11:42:58

Poza odwykiem warto zdecydować się także na terapie . Prowadzą taką w Centrum Terapii W Krakowie. Pomoc specjalistów w takich sytuacjach jest po prostu bezcenna.
gość
10-09-2016, 20:23:54

Treść zablokowana przez moderatora

gość
23-09-2016, 07:22:04

Gość 2016-04-25 09:21:32
Ja piłem długi czas, straciłem nad tym kontrolę. Coraz więcej mi było trzeba żeby się upić, oczywiście nie wiedziałem kiedy powiedzieć sobie stop. Byłem klasycznym alkoholikiem, postępowałem wg schematów jakie można przeczytać w poradnikach, tylko , że to było naprawdę i dotyczyło mnie. Oczywiście, że zwykłe wirtualne pogadanki guzik Wam pomogą. Ja byłem kilka tygodni w Ośrodku Wiosenna w Ściejowicach i wiem jak wygląda prawdziwa terapia. Tylko to mi mogło życie uratować i to właśnie zrobiłem, postawiłem wszystko na jedną kartę. Musiałem się ratować. To jest tylko skuteczne, całkowite odcięcie i pomoc na miejscu.
To bardzo dobrze znany Ośrodek w tamtych okolicach, naprawdę można liczyć na pomoc kiedy idzie się na odwyk do Wiosennej. Nie będę wdawać się w szczegóły, ale coś o tym jednak wiem.
gość
23-09-2016, 07:52:34

Może kolego byś przestał udzielać darmowej reklamy? Rzygać się chce tą twoją wiosną. Narka (Spier..)
gość
30-09-2016, 12:04:11

Gość 2016-05-12 08:53:12
Terapia jest najlepszym możliwym rozwiązaniem. Coś o tym wiem. Sam po zakończonej terapii odwykowej zdecydowałem się jeszcze chodzić do grupy terapeutycznej w Centrum Terapii Wiosenna w Krakowie żeby nie nastąpił nawrót choroby. Uważam, że to uzależnienie tak bardzo zmieniło moje życie, że teraz kiedy wychodzę z tego zakrętu staram się zabezpieczyć na wszystkie możliwe sposoby. Ta terapia jest dla mnie czymś ważnym, pomaga mi dlatego na nią chodzę.
Cieszę się, że są takie Ośrodki jak ten. Warto inwestować w zmiany w swoim życiu. Zwłaszcza jeśli chodzi o kwestie związane z uzależnieniem.
gość
01-10-2016, 15:54:42

Mi się również udało wygrać walkę z uzależnieniem. Byłem właśnie w tym opisywanym ośrodku w Ściejowicach. Ośrodek zasługuje na uwagę. Piłem bardzo długo jakieś 6 lat, zdążyłem się tak uzależnić że nie było dnia abym nie wypił. Terapia bardzo mi pomogła, przede wszystkim jeszcze bardziej wpłynęła że chciałem z tym skończyć. I skończyłem. Wsparcie się naprawdę przydało.

zaloguj się, aby dodać odpowiedź

Reklama:
Reklama:
Reklama: