sama jestes pijakiem to jego kasa a nie twoja wiec z jakiej racji ma ci ja niby cala dawac widac na kazdym kroku ze jestescie lase na kase
Gość 2016-03-11 23:49:52
Jestem z mężem 28 lat, pił okazjonalnie i nie był agresywny ale od 12 lat to się zmieniło, jest alkoholikiem i do tego bardzo agresywny i wulgarny. Jestem znerwicowana,właśnie przyszedł zapity i wyzywa,nie sypiamy ze sobą od miesiąca i to też jest powód do agresji. Dzieci mam dorosłe,mam pracę tylko nie mam odwagi i sił odejść i zostawić dorobek swojego życia choć wiem ze św spokój jest ważniejszy. Nie wiem ile jeszcze udzwigne ale mam dość i coraz częściej myślę o wynajmie. Nie mam wsparcia,moi rodzice niezyja a jego są tak dobrzy dla niego ze go wspomagają i dają przyzwolenie bo to ich synunio. Ratunku
Gość 2016-03-11 23:49:52
Jestem z mężem 28 lat, pił okazjonalnie i nie był agresywny ale od 12 lat to się zmieniło, jest alkoholikiem i do tego bardzo agresywny i wulgarny. Jestem znerwicowana,właśnie przyszedł zapity i wyzywa,nie sypiamy ze sobą od miesiąca i to też jest powód do agresji. Dzieci mam dorosłe,mam pracę tylko nie mam odwagi i sił odejść i zostawić dorobek swojego życia choć wiem ze św spokój jest ważniejszy. Nie wiem ile jeszcze udzwigne ale mam dość i coraz częściej myślę o wynajmie. Nie mam wsparcia,moi rodzice niezyja a jego są tak dobrzy dla niego ze go wspomagają i dają przyzwolenie bo to ich synunio. Ratunku
Gość 2017-02-11 20:02:13
Witam mam na imię Ewa jestę po ślubie 24lata mój mąż jest dobrym człowiekiem ma pracę nie podnosi ręki ale od poniedziałku do niedzieli pije piwa.Jest to od2do4,5dziennie rozeszliśmy się już dwa razy ale ciągle mu ufałam i wracaliśmy jak ma wolne pije w garażu i udaje warjata że nic nie wypił.Po tylu latach pomimo tego że go kocham ?nie mogę na niego patrzeć te smród mnie dobija co wieczór siedzę sama on wychodzi się dopijać gdy z nim rozmawiam mówi że skoro tyle lat to akceptowałam to czego teraz chcę i wiecie dochodzę do wniosku że same sobie ten los zgotowałyśmy a teraz gdy jesteśmy u bram załamania pozostajemy same bezradne wołając o pomoc ale tylko eho nam odpowie -bezradna